reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
Nuśka, ja też się już niecierpliwiłam i się doczekaliśmy :tak: Oli miała 9 miesięcy i 6 dni jak wyszedł jej pierwszy ząbek. Minęło dopiero kilka dni a już ma dwa. Więc niedługo i Wy się doczekacie :tak:

No to mamy w takim razie jeszcze troszke czasu:-p;-) tylko ze jak sie tak czyta i czyta o nowych zabkach to juz tez bysmy chcialy:-D:-p

gratuluje nowym zabkom!!!!

nuska u nas jak u Julci tez nic.....no i zero objawow....no i chyba Jenni tez jeszcze bez zabkow wiec kilka nas jest...

A u nas narazie koniec, chociaż ostatnio Lena zaczyna znowu zjadać rączki więc może za kilka tygodni ujrzymy kolejny ząbek :confused:

U nas dzisiaj maruuuuddyyy :szok: i stan podgorączkowy..coś te dolne dwójeczki nie mogą się przebić :baffled: a tyle jeszcze przed nami ;-)

reklama
a u nas wybija sie nareszcie PIERWSZY ZĄBEK!!!:-D dolna lewa jedyneczka juz stuka w łyżeczkę i kłuje lekko w palec jak sprawdzam w buźce Hubkowi :-)
no ale ile przy tym slinienia:szok: myslałam że przedtem HUbek sie duzo ślinił, ale przy tym co jest teraz to przedtem bylo nic!
no i katarek nam sie przypałętał, ale nie wiem czy to może byc od zębolka?
a ile taki zębolek wychodzi? tzn kiedy go zobaczę w pełnej krasie??:-D:-D:-D

Do góry