reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
U nas to samo. Żel porzarty, szczerby w dalszym ciagu, a niekiedy gryzie mnie w sutki jakby miała już cała szczekęMy też już zjedliśmy całą tubkę żelu na ząbkowanie a zębów nie ma, tzn są wyczuwalne w dziąśle, ale jeszcze nie wyszły. Mi tam się wcale nie spieszy, jakoś mam obawy o swoje suty
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Gratulki dla Filipka
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
mam nadzieje dziewczyny ze podtrzymujecie tradycje z ząbkowaniem ???????????????
kto znajdzie pierwszy ząbek to coś musi dostać kobitki sukienkę lub fartyuszek a facet jak to facet wodeczke aby następne szły bez bólu i w radości.:-):-):-)
dlatego tylko ja zagladam hahahaha ale nic nie ma tylko zaczyna czesciej plakac wiec moze to jest to albo zwyczajnie wymusza noszenie na raczkach
kto znajdzie pierwszy ząbek to coś musi dostać kobitki sukienkę lub fartyuszek a facet jak to facet wodeczke aby następne szły bez bólu i w radości.:-):-):-)
dlatego tylko ja zagladam hahahaha ale nic nie ma tylko zaczyna czesciej plakac wiec moze to jest to albo zwyczajnie wymusza noszenie na raczkach
Oli wczoraj dostawała wścieklizny i wszystko gryzła. Co to dopiero będzie jak się ząbek będzie przebijał przez dziąsło, aż się boję :dull:
Karola, oczywiście o ciuszek jakiś się upomnę, jeśli znajdę ząbka u Oliwki, ale przypuszczam, że w najbliższych dniach to nie nastapi
Irtasia, co tak rzadko się pojawaisz na BB
Lenulka, to mlaskanie to zabawa pewnie, moja też się tak bawi. A dolną wargę to może nie zagryza, tylko ssie, czasem ma taką wyssaną
Karola, oczywiście o ciuszek jakiś się upomnę, jeśli znajdę ząbka u Oliwki, ale przypuszczam, że w najbliższych dniach to nie nastapi
Irtasia, co tak rzadko się pojawaisz na BB
Lenulka, to mlaskanie to zabawa pewnie, moja też się tak bawi. A dolną wargę to może nie zagryza, tylko ssie, czasem ma taką wyssaną
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A ja za znaleziony ząbek kupiłam sobie elegancką spódnicę(oczywiście mąż dał kasę na nią).Więc tradycję podtrzymałam:-):-)mam nadzieje dziewczyny ze podtrzymujecie tradycje z ząbkowaniem ???????????????
mam nadzieje dziewczyny ze podtrzymujecie tradycje z ząbkowaniem ???????????????
Pierwszy raz o tym słyszę, ale już powiedziałam o tej tradycji odpowiedniej osobie, więc teraz szukam i szukam
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Mnie wmawiają,ze to ja mam postawić wódeczke, żeby dalsze bez bólu szły....haha, postawiłam wczoraj, ale z okazji rocznicy ślubu...a o prezencik sie upomnę