reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Hej pisze u was pierwszy raz też mam synka Kubusia 16 lutego skończył dwa latka ma już wszystkie ząbki bo bardzo wcześnie zaczeły się nam wykłuwać:-) i było to prawie bezbolesne i obyło się bez marudzenia i płaczu;-)
teraz przerabiam ząbkowanie z córą ma 5 miesięcy i właśnie wyszła jej pierwsza jedyneczka oj strasznie nam ten ząbek dał w kość gorączka krzyk :-(nie obyło się bez leków:-:)-:)-(

reklama
Witam nową lutówkę :tak:
Zapraszamy na inne nasze lutówkowe wątki :-)

U nas ciągle brak piątek, a wygląd dziąseł raczej nie wskazuje, żeby miały szybko wyjść.

Gratki dla ząbkowiczów :tak::tak::tak:\

Emilce idą górne piątki dzis przez przypadek zauważyłam narazie bezobjawowo bo jeszcze się nie przebiły tylko czasem widać ze ją zaboli dziąsło :tak:

gratki dla PIATEK!!!!:tak::-D:-)
OSMERTA doczekacie sie, doczekacie!!!
nam brakuje do kompletu 1,5 piatki hi hi

reklama
dzieciaczkom gratuluję nowych ząbalków a mamom przetrwania wylęgania :-D
u nas też jedna piątka dolna już w połowie jest ale widzę żę i druga się rwie aby wyjść na świat.:baffled: więc płącze katary jeszcze mnie czekają.:rofl2:

Do góry