reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Gratulujemy nowych ząbków :tak::-)

U nas tydzień marudzenia, Dentinox, Viburcol...

A zęba ani jednego :no:
Jak ja Cię dobrze rozumiem. Szampan się mrozi w lodówce od urodzenia Majki.:cool2: Ponieważ wcześniej nie mogłam go pic, wiec został na okolicznosc pierwszego ząbka. Chyba już niedługo skiśnie. Codziennie, po marudzącej nocy zaglądam do tego pysia po kilka razy. I nic:no:

reklama
Wiecie co ja ostatnio sobie tak patrzyłam na ten ząbek małej i te kreski co były to wcale nie przez ząb :no: wyszedł przed tą kreską :szok: ale objawem idącego ząbka był to że zdobiła się górka na dziąśle potem było przeźroczyste dziąsło a pod nim było widać ząbek :tak:później dziurka jak po szpilce coraz większa a na drugi dzień z rana było już mocno czuć ząbek jak się przejechało palcem a już wieczorem się przebił :tak: i ostry jest jak pierun :-D

aha no i nie było ani sine ani nie leciała jej krew

U Kuby zęby też wychodziły nie pokolei.Najpierw dwójki,a potem jedynki.:tak:Teraz mamy trochę spokoju z ząbkowaniem.Tego też Wam życzę.UFFFFF.....;-)

a to ząbek Emilki :-D mam nadzieje że będzie widać tego mikrusa :cool2:

zabekon6.jpg

:-):-D Gosia pięknie widać tego zębulka :-):-D
No a my cały czas bezzębne (tylko marudziny i wszystko jemy) GRATULUJEMY wszystkim koleżankom i kolegom kolejnych zębów :tak:

reklama
gratulacje dla wszystkich zębulków!!!
Ja dzisiaj znalazłam u Tośki dwa góne ząbki- chyba dwójki to są:-)Na pewno nie jedynki...:tak:Czyli w sumie mamy już cztery:-):tak:

Do góry