reklama
współczujeja smarowałam sobie żelem tym na ząbkowanie i ból był o niebo mniejszy bo tak to myślałam ze rozwali mi całe dziąsławychodzi mi ósemka
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Gratulujemywychodzi mi ósemka
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
wychodzi mi ósemka
gratulujemy i współczuję
mojemu męzowi własnie wychodzi ostatnia, i tak dziwnie ustawiona, że wypycha siódemke i wychodzi na płasko jakos tak i za tydzien bedzie miał usuwaną, bo ból straszliwy (o ile wierzyć mężczyźnie w odczuwanie bólu;-)oni wszystko wyolbrzymiają;-))
mysia23
mama dwójeczki
Aga współczuje...
ja raz miałam takie szczęście, ze 4 na raz zaczęły ni sie wyrzynać i do tego miałam ropne zapalenie jamy ustnej...2 tygodnie wyłąm z bólu, a do tego sesja była
pożnij miałam spokój i za jakis czas znowu dały znać o sobie...teraz mam juz wszystkie, ale szykuje sie na usuwanie 2 dolnych
ja raz miałam takie szczęście, ze 4 na raz zaczęły ni sie wyrzynać i do tego miałam ropne zapalenie jamy ustnej...2 tygodnie wyłąm z bólu, a do tego sesja była
pożnij miałam spokój i za jakis czas znowu dały znać o sobie...teraz mam juz wszystkie, ale szykuje sie na usuwanie 2 dolnych
no u mnie tez wczesniej wychodzila to ten zel pomogł ale teraz to nic jedynie tabletki ale to na 2-3 godziny troche lepiej po tym antybiotyku to juz tak ten bol nie promieniuje ale szczeki dalej calej nie moge otworzyc:-(też smarowałam bo już mi pomysłów brakowało co z tym zrobić
ale dużo to mi ten żel nie pomógł
odezwała się po jakimś czasie..... niestety
ale wcześniej aż tak nie bolało...
dziękuję za gratulacje ;-)
bozie tak sobie mysle jak te nasze maluchy musza ciepiec jak im te zeby sie wyrzynaja bo ja stara krowa nie moge sobie z tym bólem poradzic
reklama