reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

a co to za znaki zapytaki?????

Pewnie oznaczające pytanie?

każdy śpi gdzie mu wygodnie prawda??

Prawda:tak:
Wg mnie pytanie było w porządku, może Aga nie zrozumiała dobrze poprzedniej wypowiedzi Joaśka..

Ale dajmy temu spokój... nie rozbijajmy teraz każdej wypowiedzi Agi na atomy, sugerując jej złą wolę... bo do każdej z nas można byłoby się przyczepić.

Patrząc z boku widzę, że generalnie Aga i Joasiek mają wobec siebie obydwie małego "nerwa" i mam nadzieję, że sprawę już sobie wyjasniły na privie:tak:

reklama
Aga dobrze zrozumiała wypowiedź, tylko Aga była przekonana, że Milenka sama zasypia w łóżeczku i się Aga bardzo zdziwiła, że Milenka zasypia przy butli...
I poprostu spytała i tyle..........

To niech się Aga przestanie już dziwić i przyczepiać do takich szczegółów :-p
Ale wyjaśniam... skoro "skróty myślowe" powodują takie zdziwienie u niektórych :-p

Milenka zasypia przy butli jeśli jest już bardzo śpiąca i zmęczona (co zdarza się bardzo często, bo mało śpi w dzień), czasem nawet nie dokończę jej karmić bo pada, wtedy odkładam do łóżeczka na śpiocha i śpi do rana. A jeśli nie jest bardzo zmęczona i padnięta, to nakarmię i odkładam nie śpiącą jeszcze po jedzonku, wygłaszczę i wychodze z pokoju a Milenka zasypia sama. Nie ma już żadnego płakania przy zasypianiu u nas i bez problemu potrafi sama usnąć :tak:
Ot i cała filozofia.

Aga przepraszam naprawdę to była jakaś z mojej strony agresja ale jedyne co mogę na usprawiedliwienie napisać to to że SZymek jeszcze śpi z nami i cał czas słszę ataki od teściowej jaka to ja jestem beeeee a my przecież czekamy na nowe wyrko i w końcu się pożegnamy

jeszcze raz przepraszam naprawdę nie chciałam jest mi głupio. - tak szczerze.

U nas pojawił się siódmy ząbek:-)

mamy 7 ząb, dziąsło przebiła prawa dolna dwójka :-):-)

:-)Gratulujemy :-)

U nas dziś pierwsze mycie nową szczoteczką (Chicco) ale porazka na razie... mam wrazenie, że bolą ją dziąsełka od zetknięcia z włosiem szczotki :baffled:

Emilka też nie zbyt chce myć ząbki i nie zmuszam jej bo mi się zrazi ;-)no ale zawsze coś tam sama spróbuje pomału pomału a będzie ok ;-)ale już się upomina w wanience o szczoteczkę bo mi się zapomina :zawstydzona/y: a włoski od szczoteczki to też nowość więc może się troszkę waha co to takiego :tak:

No gratulujemy nowych ząbków.Kuba uwielbia myć zęby,aż piszczy z radości jak widzi szczoteczkę,sam szoruje nieporadnie,a potem ja mu "pomagam".:tak:

Jeju, jaki wysyp nowych zebow. Gratulujemy !!!!

A co do mycia zebow - Milena ostatnio sie buntuje. :angry::angry::angry:

Hurrra! Hurra! Mamy pierwszy ząbek ! Dolną jedyneczkę! :-):-D:-)
a juz myslałam ze sie nie doczekamy....

A wszystkim posiadaczom kolejnych elementów wspaniałego ,mlecznego uzębienia serdecznie gratulujemy!:-)

reklama
Do góry