reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Te trzonowe to wg. mnie są najgorsze,bo długo wychodzą,potrzebują dużo miejsca.Kubula strasznie długo sie slinił i marudził.wow 12 zabkówimponujace!!!! Mój ma 8 a teraz idzie mu trzonowy tzw. czwórka,masakra, ma rozwolnienie i ciagle mu zmieniam pampersy po 6, 7 razy dziennie!!!!
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mam pytanko do Was... jutro musze kupic nową szczoteczkę do zębów, bo stara nam się zapodziała. Ale już się martwię co to będzie z tym myciem, bo Milenka nie dawała sobie tej szczoteczki do buzi włozyć za żadne skarby :-(
Doradźcie proszę... może macie jakieś patenty jak to zrobić żeby się udało
Doradźcie proszę... może macie jakieś patenty jak to zrobić żeby się udało
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jeny ile wasze maluszki mają zabkow szok Szymek ma 6 i juz dłuuuugo jest cisza
a co do szczotki to fakt trudno to idzie ale ja deje szymciowy taka mokra szczorke tylko do gryzienia i jakos sobie to susa.a uzywacie juz past do zebów dla dzieci?? ja widziałąm taką z chicco dla dzieci przed roczkiem nie chce skłamać od jakiego miesiąca.
a co do szczotki to fakt trudno to idzie ale ja deje szymciowy taka mokra szczorke tylko do gryzienia i jakos sobie to susa.a uzywacie juz past do zebów dla dzieci?? ja widziałąm taką z chicco dla dzieci przed roczkiem nie chce skłamać od jakiego miesiąca.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Chyba ci Joasiek nic nie poradzę, Wiki nie robi problemu z myciem zębów. Może nie trwa to dwóch minut, ale nie protestuje jak jej wkładam szczateczkę i delikatnie szoruję. Może pasta jej smakuje;-), a może to dlatego, że ze szczoteczką zaprzyjaźniła się od kiedy wyszedł jej pierwszy ząbek czyli 6 miesięcy temu
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Colgate smiles 0-2
reklama