reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No i u nas powoli, powolutku widać prawą dolną jedynkę .Oczywiście, ja to taka spostrzegawcza jestem, że dopiero bratowa mojego faceta mnie dzisiaj oświeciła, że widać białą krechę i pewnie lada dzień wykluje się zębisko, bo ja to zauważyłam lekko opuchnięte dziąsło, no i wyjątkowe marudzenie i gryzienie ze zdwojoną siłą wszystkiego co się tylko da i nic poza tym .No, ale jak się dobrze przyjrzałam, to faktycznie już prawie na wierzchu zębol.
juust
Zaciekawiona BB
Chcemy się z Tomusiem podzielić dwoma ząbkami. We wtorek odkryliśmy dwie dolne jedynki, wychodziły jednocześnie. :-):-):-)
Obyło się bez większych problemów, tylko troszkę więcej marudzenia i litry śliny. Ale obeszło sie nawet bez pomocy apteki. Z tym że nie wiem jak z myciem tych ząbków. Do momentu gdy ich nie było Tomuś uwielbił mycie dziąseł szczoteczką silikonową. Gryzł ją zawzięcie, nawet trzymał rękę żeby jej nie wyjmować. A teraz nie pozwala sobie tej szczoteczki włożyć do buzi.:-( Co robić? Myć na siłę czy przeczekać? Boimy się z Mężem że jak go będziemy zmuszać nie będzie lubić myć ząbków. Wiecie może co robić.
Obyło się bez większych problemów, tylko troszkę więcej marudzenia i litry śliny. Ale obeszło sie nawet bez pomocy apteki. Z tym że nie wiem jak z myciem tych ząbków. Do momentu gdy ich nie było Tomuś uwielbił mycie dziąseł szczoteczką silikonową. Gryzł ją zawzięcie, nawet trzymał rękę żeby jej nie wyjmować. A teraz nie pozwala sobie tej szczoteczki włożyć do buzi.:-( Co robić? Myć na siłę czy przeczekać? Boimy się z Mężem że jak go będziemy zmuszać nie będzie lubić myć ząbków. Wiecie może co robić.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Nie znam się specjalnie na tym, ale może spróbujcie potraktować to jako swojego rodzaju zabawę .Zmuszać to raczej nie, bo może faktycznie to później źle kojarzyć i nie chcieć myć zębolów.
reklama
Podziel się: