reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
No i u nas powoli, powolutku widać prawą dolną jedynkę :tak:.Oczywiście, ja to taka spostrzegawcza jestem, że dopiero bratowa mojego faceta mnie dzisiaj oświeciła, że widać białą krechę i pewnie lada dzień wykluje się zębisko, bo ja to zauważyłam lekko opuchnięte dziąsło, no i wyjątkowe marudzenie i gryzienie ze zdwojoną siłą wszystkiego co się tylko da :zawstydzona/y: i nic poza tym :eek:.No, ale jak się dobrze przyjrzałam, to faktycznie już prawie na wierzchu zębol.

gratulacje dla czesciowo uzebionych!!!
u nas sie zaczyna...Kuba budzi sie w nocy ale jak posmaruje Cal pomaga na szczescie...oby nie trzeba bylo nic innego

dzieki pola :-)postaram sie juz nie zaniedbywac odwiedzin na forum i nadrobic straty:-);-)
grtuluje maluszkom nowych zabkow:-)

Chcemy się z Tomusiem podzielić dwoma ząbkami. We wtorek odkryliśmy dwie dolne jedynki, wychodziły jednocześnie. :-):-):-)
Obyło się bez większych problemów, tylko troszkę więcej marudzenia i litry śliny. Ale obeszło sie nawet bez pomocy apteki. Z tym że nie wiem jak z myciem tych ząbków. Do momentu gdy ich nie było Tomuś uwielbił mycie dziąseł szczoteczką silikonową. Gryzł ją zawzięcie, nawet trzymał rękę żeby jej nie wyjmować. A teraz nie pozwala sobie tej szczoteczki włożyć do buzi.:-( Co robić? Myć na siłę czy przeczekać? Boimy się z Mężem że jak go będziemy zmuszać nie będzie lubić myć ząbków. Wiecie może co robić. :baffled:

Nie znam się specjalnie na tym, ale może spróbujcie potraktować to jako swojego rodzaju zabawę :confused:.Zmuszać to raczej nie, bo może faktycznie to później źle kojarzyć i nie chcieć myć zębolów.

Ja proponuję włożyć małemu szczoteczkę do rączki ona się zapewne chwilę nią pobawi ale i tak wcześniej czy później włoży ją do buzi a wtedy ciach wyszorować żabki:-)

reklama
Do góry