reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
o rany....nam idą wszystkie 4ki naraz- o boże normalne mamy po 39 stopni gorączki- nawet najpierw pani lekarz stwierdziła ze Sarniak jest chory...dałą nawet nam antybiotyk .....a Sara Wyjec- to nowy pseudonim Sary wyje i wyje- i ibuprofeny i zele na dziąsełka ni epomagają....ale wiadomośc z dzis- dwie dolne 4ki sie wybiły- a górne juz tuz tuz....
ja na zwolnieniu wiec przynajmniej forum poczytam- pozdrawiany wszystkich- buziaki mama z Sarą

Biedna Sareńka.Oby jak najszybciej wyszły pozostałe 4.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od nas dla Sary:tak:

Jezu :szok: nie strasz meggi - u nas znosi się na dolne dwójki i górne czwórki w jednym czasie, bo chyba 6 zębów na raz to by była przesada. Przesyłamy pluszowe całusy na obolałe dziąsełka Sarenki :shocked2:!!! A dla Mamusi żelaznej cierpliwości i wiary w szybki koniec męczarni :tak:

No ho ho!! Gratulacje zębolowe - toż to listopadowa ekspansja:-D U nas stan nadal niezmieniony - sztuk 6 i wydaje mi się że cuś będzie szło, bo Zośka się marudna zrobiła - ale co nie wiem bo bestia nie da sobie do buzi zajrzeć:-D

reklama
Do góry