reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Inna szczere współczucia. Ja wiem co znaczy ból Osemek i nie tylko rosnących:szok::wściekła/y:Ostatnio po dwóch latach męczarni w końcu badziewie wyrwałam - jestem głupsza o dwie na dole:-) Trzymaj się, a swoją drogą - moze żel na ząbki to nie głupi pomysł:-) Dzieciom w końcu pomaga...

Pola jestem pełna podziwu dla całej waszej familii za te 4 minuty:tak:;-).
Lilka nie lubi szczotkowania zębów, raczej kończy się to płaczem. głównie jest zainteresowana tym o czym już pisałam.

Anii, jak coś sobie nasze pociechy ubzdurają, to trudno je odzwyczaić...hihihi. Moja np. lubi się bujać i (ponieważ nie mamy huśtawki-chcemy kupić na roczek) o to są koszmarne awantury:-D i płacze

haha Maja dobra- 4 min szczotkowania zębów...tak to jest jak stomatolodzy rodzice:tak:
Sara tez lubimyc zeby- szczeg.jak któres z nas myje to biegnie po swoja szczoteczke i siedzi i tez myje- tak mała małpka z niej co to wszystko nasladuje....:-)
Inna 3m sie:-)bedziesz mądrzejsza z tymi ósemkami- hihi....a tak szczerze to współczuje- bo u mnie sie okazało ze moje chore oko zachorowało od zębów- mam torbiel nad korzeniem 5ki- i czeka mnie resekcja korzenia- oj nie chce stracic zeba....najlepsze jest to ze potrzebowali lekarze m-c na wykrycie przyczyny zapalenia oka- bo zab był zaleczony i nie bolał- wiec stomatolog uznał ze to nie od zebów...okazało sie dopiero po pantomogramie...aj taka nasza słuzba zdrowia- bo te zdj to na własne zyczenie sobie zrobiłam i poszłąm do dentysty pokazujac mu czy to cos znaczy dla zeba??

Pola podziwiam, u nas walka z myciem. Kuba najchętniej myje moje zęby.:-) Z reszta ja sama myję tylko przez 2 minuty.Za to po każdym posiłku.

no to Zuzia ma juz 12 zęboli:tak::-)wczoraj wymacalam górne czwórki, myślałam że narazie tylko na dole ma 2 ale cos moi za duzo łapki wpychała, wepchałam palucha i sa na górze też 2 narazie takie płaskie, guzki wyszły ale są:-D

To i ja sie pochwale mamy pierwsza gorna czworke:-) Wiec doczekalysmy sie 9 zabka.I mysle ze na dniach przebija sie kolejne czworeczki bo juz je czuje pod dziaselkiem:-):-):-)

reklama
Do góry