reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

Meggi doskonale wiem co przezywasz.U nas tez wychodza 4 ale na szczescie troche lagodniej( bez temperatury) Jedna czworeczka juz sie przebila a kolejne sie szykuja.Mala tez okropnie marudna caly czas pcha paluszki do buzki.Pocieszam sie ze jak wyjda bedzie spokoj;-)

reklama
Karolek znowu się słini, mniej je, pcga łapki do buziuli i czasem budz sie z krzykiem.We wtorek na szczepienie to może da się zobaczyc co mu wychodzi:-)

A u nas koszmarek:eek: W nocy krzyki, od rana chodzi za mną i wyje!:dry: Zastanawiałam się co jest:confused2: i znalazłam. Madzi wyszły wszystkie trzy czwórki (bo jedna już jest spora):szok: Jedna przekłuła się parę dni temu i teraz te dwie. To już się nie dziwię że te moje biedactwo tak płacze:-( ffhbhgtddddjjvvvvvvvvvv cccccccccccccccccccccccbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .,0rxiiiiil. g
jak widac mała naręczna i pomocna;-)

Oj Sikoreczko niezle musialo mala meczyc. U nas tez te czwork wychodz i wychodza... Poki co jedna sie przebila, druga prawie a dwie pozostale tez wkrotce beda sie przebijac...
Ale jak wyjda wszystkie zeby to bynajmniej bedzie spokoj:-)

ja również przesyłam~~~~~~~~~~kiełkującym...
u nas jakieś humory...nie wiem czy to zęby czy to ja działam Lilce na nerwy...

Karolka znów męczą zębole:-:)-(Gorączka, płacz,marudzenie i śpi na moich rękach...Biedaczek

Biedny Karolek :-( Ja Hance od razu aplikuję nurofen i orajel i jakoś lepiej to znosi.
Jaki jest sens tych zęboli - tyle bólu przy wyłażeniu i zaraz znów wypadają :no:;-)

reklama
Ząbki, ach te ząbki....jak mnie boli jeden:szok:!!! będę wyć z bólu do księżyca. i żaden dentysta nie chce mnie przyjąć!!!!!aaaaałłłłłłłłłłłaaaaaaaaałłłłaaaaaaa

Do góry