reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Patija, na pewno na fotce to uwiecznimy :-D:tak:. A wszyscy się śmieją, że niedługo Oliwka będzie mogła bilety kasować :rofl2:.I to chyba jednak trójeczka.Nie wiem czy to normalne, ale skoro tak rosną jej te zębiska to widocznie normalne ;-)

Gratulacje dla Oliwci no no trójeczka to rzadkość;-)

U nas też zastój z zęboszczakami...jak pierwszy wyszedł w wieku 4,5 miesiąca drugi tydzień później tak do tej pory pusto i głucho...trzymają się france mocno,zapierają się pewnie wszystkimi ręcami:-Di dolne i górne dziąsła opuchnięte ale nic innego nie widać,może się coś święci bo marudzenie ostatnio straszne:sick:

Zapomniałam jeszcze pogratulować Zuzi wow aż tyle ząbków teraz już pewnie marchewki będzie w cinać;-)

No i Sebastiankowi:-) GRATULACJE:-)

No Zuzia awansujesz na starszego konduktorka :-) U nas tez przestój, choc Kuba gryzie co popadnie, a najbardziej lubi gryźć mnie.

Gratulujemy Oliwce oryginalnego uzebienia:-)
Reszcie tez nowych zabkow:-)Alez te dzieciaki zebowego tepa dostaly, ida te zeby jeden za drugim.U nas w niedziele peklo dziaselko, drugiej gornej jedyneczce i maly strasznie dal nam popalic.Takze teraz czekamy, az jedynki urosna do rozmiarow wiekszych i az sie tego boje;-)Moje cyce!!!!No to mamy 4 zebole:-)

Gratulacje wszystkim Zębolkom! - u nas też sie zaczął etap ząbkowania - idą górne jedyneczki (chociaż na dole jedyneczki chyba też się ruszyły - wieć może od razu 4 wyjdą :szok:). Od paru dni Mała daje nam popalić (budzenie sie co godzinę z płaczem i tylko cycuś może ją uspokioć - moje biedne zmaltertowane cycusie!!!) więc podajemy jej panadol.U nas gryzaczki nie zdają egzaminu - najlepszy gryzak to mamy broda i cycusie hi hi hi. Dobrze że chociaz w dzień tak nie marudzi (chociaż czasami bym wolała przynajmniej niania by sie pomęczyła :-) ). Najgorsze jest to że przed tym ząbkowaniem udało nam się nauczyć Karen spać w łóżeczku - przynajmniej większość nocy - a teraz to diabli wzięli bo każde odłożenie do łóżeczka kończy się niesamowitym płaczem. Już nie możemy się doczekać tych pierwszych zębów - mam nadzieję że kolejne pójdą łatwiej !!!! Pozdrawiam wszyskie mamusie Zębolków

hej Małgosiu u nas to samo. chociaż mamy dolne kiełki to na górne czekamy z utęsknieniem bo już wariujemy wszyscy. i boję się że przez to ząbkowanie Lilka nauczy się noszenia na rękach, bujania, klepania i spania z nami w łóżku. kurcze a już tak ładnie sama zasypiała a teraz jest znowu horror...

Pocieszyłaś mnie Aniii bo już myślałam, że tylko u nas tak kiepsko i my małą "rozpieszczamy" spaniem z nami, noszeniem na rękach :-)Jeszcze ta pogoda - ta huśtawka - nie wiem czy to też się nie dokłada do jej marudzenia. Musimy się trzymać - w końcu nie my pierwsze przez to przechodzimy. Tylko chciałabym aby potem wszystko wróciło do poprzedniego stanu - ale to chyba pobożne życzenia hi hi hi. Aniii trzymaj się cieplutko i pozdrowienia dla Lilki

reklama
hmmm...u nas na górze są dziurki w dziąślakach ale zębów brak!marudzenie nadal jest, dzisiaj Lilek spał w swoim łóżeczku dopiero rano ją wzięłam do siebie oczywiście dla mojej wygody:-D.z zasypianiem nadal duże problemy ale już ja ją wyćwiczę...!!!

Do góry