reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy z naszymi dziećmi

reklama
Abryz widziałm filmik po prostu szok przeżyłam :szok: koleżanki z pracy również.
Ten tatuś to chyba upośledzony, jak można "wywijać" tak dzieckiem. Takiemu to prawa rodzicielskie powinii odebrać. :wściekła/y:

Glusze pytasz jak ja to robie......rozkladam na poglodze cerate,na poczatku rozbieralam mala do vesta,jak by sie pobrudzila to trudno,to przeciez zabawa.hehe a potem kupilm jej fartuszek z takiej jakby ceratki.

ola pisarka wam rosnie hihihi

ferula to jest fajowe,jak to mama niewiesz co narysowalam hehehe...u nas rowniez zaczelo sie tlumaczenie obrazkow,opanowala kolo i teraz doryswouje oczka,zamiast dwoch sa np.3,4 hehe,nogi i rece,ostatnio nauczyla sie rysowac trojkat byla zaskoczona,ze jej wychodzi.

anzyk moze dorbym prezetem na mikolaja lub swieta byly by gry,mozna znalesc wiele ciekawych zabaw .My ostatnio bawimy sie namietnie w przczolki(mamy drzewo,na koronie sa dzurki wktore wkladamy patyczki,przypominajace bierki,potem wsypojemy przczorki i powoli wyciagamy patyczki,tak aby nie spadla rzadna pszczola na podloge,oczywiscie dla niej nalepsze jest wlasnie kiedy one spadaj,nie do konca rozumie zasady gry,ale i tak potrafi sie dosc dlugo bawic,samo przygotowywanie jest zabawne)(Mamy tez gre w slonia,przez jego trabe wylatuja do gory motylki,ktore trzeba zlapac do siatek,uwielbia ta zabawe)
*oprocz gier zaczelysmy ostatnio bawic sie w odgryanie ronych scen,np bierzemy maskotki,poprzez zmiane glosu,wymyslamy historie,opowiadmy pierdy co sie ostatnio wydarzyly takie tam...gotujemy dla miskow.....
*albo buduje w mieszkaniu tor przeszkod i pokazuje co ma robic np.rozkladam poduszke(skok na poduche),potem z szalikow,robie kolka(skoki do srodka kola),potem robie tunel z krzesel(przejscie na czworakach albo czolganie) i np na koniec ma klasc na glowe skarpetke i balansowac,ja rowniez z nia sie bawie smiechu jest co nie miara.

Ostatnia edycja:
Plik juz jest. A ojciec debil na maxa- nie mogłam na to patrzeć. TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
a mi się słabo zrobiło. To dziecko jest mniej więcej w wieku Olka :szok: Od takiego podrzucania dziecko może mieć mózg uszkodzony, powyrywane stawy i sama nie wiem co jeszcze

Do góry