reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

reklama
a to fotki z tego balu przebierancow:tak:

Załączniki

• IMG_6221 (Medium).jpg
    IMG_6221 (Medium).jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 151
  • IMG_6227 (Medium).jpg
    IMG_6227 (Medium).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 145
  • IMG_6233 (Medium).jpg
    IMG_6233 (Medium).jpg
    20 KB · Wyświetleń: 148
Szminka-fajnie Emilkę pomalowałaś:tak: No i widzę, że Ty się dobrze bawisz na koniku;-):-D

A Basia ma nową zabawę-bawi się w panią nauczycielkę;-):-D Zakłada torebkę, kapelusz i mówi, że idzie do pracy. Układa misie i lale na kanapie sama robi wykłady-uczy historii jak mama:rofl2::-D

u nas faza zabaw w chowanego ....mały się chowa i muszę go szukać, nawet jak go widzę to zasłania buzię rączkami i mam udawać że go nie ma:-D

i u nas ta faza,Oli sie chowa a my go szukamy,i na odwrot,schowam sie za szafe a jak mnie znajdzie to krzyczy a kuku:-Dpozatym od kilku dni bawimy sie modelina,formujemy rozne zwierzatka,autka,kuli itp.olo jest w 7 niebie,raczkami malymi sobie ugniata robi kulki:tak::happy2:

Emilka uwielia robale,pajaki,mrowki,zuczki feeee:szok::-Dzbiera wszystko co sie rusza i juz lekko wyschlo na sloneczku:-):tak:boi sie pajeczyny i nawet na hustawke w parku nie sadzie dopoki jej nie usune bleee tez m ie brzydzi ale czego sie nie robi z milosci:tak:

no to u mnie wczoraj byla fascynacja slimakami co wylazly po deszczu... i dzis rano mucha na oknie...mala niby odwazna ale jak cos to sie tak fajnie boi...dzieci sa smieszne:-D

reklama
a moj maly ostatnio przybiegl z rykiem jakby conajmniej na balkonie nietoperza spotkal:sorry::laugh2::laugh2::laugh2:
a sie okazalo ze mucha sobie wleciala do mieszkania - i strachu mu narobila co niemiara:sorry:
a jak widzi jakis male stworzonka to mowi
o robaczek feee:laugh2: no coz :sorry:

no i jest faza meine / moje

Do góry