reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy i zabawki naszych dzieciaczków- polecane i odradzane

Hej dziewczyny, chciałabym Małej kupić jakąś fajną zabawkę grającą czy coś (wiem że kiedyś będę żałować he he) Taka do naciskania itp. Bo jeszcze nie mamy takiej tylko grzechotki i miśki. Reklamówki i gazety przestały już być bezpieczne bo Ala je targa i wkłada do buzi... więc proszę zaproponujcie coś, czym Wasze maluszki się chętnie bawią?

reklama
ja szczerze polecam MISIACZKA PRZYTULACZKA moja mała mi go wprost ubóstwia :)))wszędzie z nami jeździ i zawsze się sprawdza:))
Fisher Price - Misiaczek Przytulaczek P5859 cena 150.00 PLN
ale myśle że na allegro uda się dostać taniej my akurat w prezencie dostaliśmy i taki przypadkowy link wkleiłam:)
zamowiłam też ostatnio misia bejeczke opowiada 16 bajek ale jeszcze czekamy na przesyłkę także dam znać jak się małej spodobał:)
http://www.bajkowo.pl/MIs_BAJECZKA.html link też pierwszy lepszy zamawiałam z allegro :)

Ostatnia edycja:
ja wlasnie nie chce takiej zawieszanej, poniewaz mamy duzy dom, i moge sobie przenosic ta hustawke z pokoju do pokoju, latem wystawic na ogrod, a takto tylko bylaby w jednym miejscu;-)

kari tez mamy tego misiaczka-fajowy jest, Adi jjaki jest zainetresowany jak go wlaczam;-)

My mamy misia bajeczkę, ale Kacper nie jest zainteresowany, a teraz czekamy na misiaczka przytulaczka:tak:

Maciejka w jak na razie najfajniejszej zabawce!

Załączniki

• DSC03258..jpg
    DSC03258..jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
dziewczyny pomóżcie:-D:-D co kupić dziewczynce na 2 urodziny, dysponuje niedużą kwotą tak 50-80 zł i nie wiem czym sie bawią takie dziewczynki:blink:, lalek nie chce bo ma ich już brdzo dużo

Do góry