reklama
Mój Oli potrafi obyć się bez smoka:-)może będe miała łatwiej żeby go odzwyczaić od niego:-)Od samego początku za smokiem nie przepadał zaczą go urzywać jak skończył3miesiące bo dziąsełka mu zaczeły swędzieć.A usypia się na noc przy karmieniu i rad nie wola już go ruszać nie można bo jak się go obudzi to do 2 w nocy można z nim chodzić i nie wiadomo czy zaśnieWidocznie ten typ tak ma.Co do szeleszczenia-uwielbia torebki jednorazowe.Z takich ,,zabawek" lubi też kartoniki po mleku,włosy mamynieśmiertelnik taty i wszystkie sznurki w bluzach.
enka75
mamuśka :)
dziewczyny, moja młoda ostatnio upodobała sobie kolorowe magazyny i uparcie je "czyta" czyli ciućka - czy wasze tez tak ? bo qrcze obawiam się o te farby, druk ect
dobra zabrałam jej własnie bo cała okładkę Twojego Stylu "zjadła"
Mój mały też uwielbiał''czytać''gazety itp ale przestałam mu je po prostu dawać.Kupiłam mu książeczkę która ma w sobie troche czegoś szeleszczącego troche sznureczków,lustereczko i teraz to miętoli.Może daj jej jakąś torebke jednorazową do szeleszczeniadziewczyny, moja młoda ostatnio upodobała sobie kolorowe magazyny i uparcie je "czyta" czyli ciućka - czy wasze tez tak ? bo qrcze obawiam się o te farby, druk ect
to jest strona internetowa biblioteki gdzie można kupić takie książeczki dla maluszków może Wam się przyda
Księgarnia Bellona
A wczoraj wlasnie zdjecie robilam jak czytala gazete... ehehedziewczyny, moja młoda ostatnio upodobała sobie kolorowe magazyny i uparcie je "czyta" czyli ciućka - czy wasze tez tak ? bo qrcze obawiam się o te farby, druk ect
kari_26
wrześniowa mama 2009
oliwka też uwielbia "czytać " drze doszczętnie jeśli tylko zatrzymam się na jakiejś stronie
reklama
kari_26
wrześniowa mama 2009
Podziel się: