U mnie uwielbia Mozarta (ja jakoś mniej - babcia puszcza) ale wcale nie tego dla maluchów, tylko zwykłego. Oraz piosenki dla dzieci MiniMini takie w obcych językach Woli niż polskie... normalnie szok
reklama
moja mala tez nie lubi muzyki skierowanej do dzieci..a moze po prostu mamie dziala ona na nerwy i dlatego wmowila sobie ze corka jej nie lubi..
tez nieraz puszczamy muzyke powazna..a tak to to, co akurat my sluchamy . julietka jest fanka trip hopu:-).
tez nieraz puszczamy muzyke powazna..a tak to to, co akurat my sluchamy . julietka jest fanka trip hopu:-).
Hej Negri, wielkie dzieki, za umieszczenie tych plyt, super pomysl! Sciagnelam wszystkie. Moja corcia narazie nie wykazuje wiekszego zainteresowania, ale wszystkie piosenki sa na pewno kojace i pogodne. My sami lubimy ich sluchac . Pozdrawiam!
Mia26
mamineczka lipcóweczka ;)
Mojej miesięcznej córci podoba się Vivaldi i Sonata Księżycowa Bethoveena:-) Oprócz oczywiście różnych ballad rockowych(oczywiście takich bardzo wybranych na uszka dzieciatka) i twórczości naszego znajomego;-)
moja mala uspokajala sie przy portishead..a jak zaczynala krzyczec na maksa to puszczalam mars volte (i byl konkurs kto glosniejszy).
a tak na serio, rowniez puszczam najrozniejsza muzyke od powaznej (uwielbiamy soundtrack do eyes wide shut), poprzez jazzik, alternatywe do lekkiej elektroniki (ostatnio przy sneaker pimps tancujemy) . rzadko puszczam muzyke dla dzieci bo mi sie nie podoba..;-)
janerki nie probowalam puszczac, choc mam na kompie. ale sprobuje
generalnie musze powiedziec ze ja w tym wieku co julietka nie mialam tak roznorodnego gustu muzycznego:-).
a tak na serio, rowniez puszczam najrozniejsza muzyke od powaznej (uwielbiamy soundtrack do eyes wide shut), poprzez jazzik, alternatywe do lekkiej elektroniki (ostatnio przy sneaker pimps tancujemy) . rzadko puszczam muzyke dla dzieci bo mi sie nie podoba..;-)
janerki nie probowalam puszczac, choc mam na kompie. ale sprobuje
generalnie musze powiedziec ze ja w tym wieku co julietka nie mialam tak roznorodnego gustu muzycznego:-).
vampirek80
mamusia Maciusia:)
feministka po co weszłaś na forum?chcesz troche rozrywki?to proponuje inny sposób wyladowywania swojej flustracji........chyba wiesz o co mi chodzi skoro jesteś tą feministką
reklama
vampirek80
mamusia Maciusia:)
Mam pytanie Kobitki.Mój 3miesięczny synuś przekrzywia główke na prawą strone:-(ma lekka asymetrię, rehabilitant zalecił prostowanie głowki i ciałka jak leży,noszenie z drugiej strony , kładzenie na brzuszku i trzymanie zabawki prosto ale jak chce mu główke wyprostować to bidulek sie spina a przecież na siłe nie bede nic robic.Czy może któraś z was ma jeszce jakieś inne sposoby lub ćwiczenia?
pozdrawim i czekam na odpowiedzi;-)
pozdrawim i czekam na odpowiedzi;-)
Podziel się: