reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zabawy i ćwiczenia z maluszkiem

moja Lenka też zagląda za mną jak odchodzę od niej karuzelą bez muzyczki bawiła się dzisiaj prawie godzinkę a jak do niej mówię to zaczyna gaworzyć i jak brak jej słów to nadrabia rączkami nóżkami i słodkimi minkami

reklama
Mój mały skupia się na karuzelce z 15-20 min potem już "woła". Ale dzięki temu zdąrze zawsze rano się umyć ubrać i czasami zrobić sobie sniadanko:-D Ładnie już próbuje gaworzyć, no i te uśmiechy, które zaczyna rozdawać, od razu mu wybaczam nie przespane noce:-)
Narazie ćwiczymy nóżki "jedzie rowerek..." i bioderka. Próbowałam dać mu grzechotkę, ale chwyci ją nie patrząc na nią i zaraz wypuszcza więc jescze trzeba poczekać. Mam zamiar mu kupić takie grzechotki do zapięcia na nóżkach i rączkach podobno wtedy dziecko już zaczyna się na tym skupiać i pewnie więcej rusza nóżkami i rączkami.

i ja, możecie polecić jakiegoś sprzedawcę?;-)

a u mnie nadal nei wyciąga rączek do zabawe, wodzi za nimi wzroskiem, do niektórych się nawet śmieje, rączki ma otwarte ale nie wyciąga po nie a niby na tm etapie powinien wyciągać, chwytać i brać do buzi. narazie do buzi to tylko rączki bierze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a u mnie nadal nei wyciąga rączek do zabawe, wodzi za nimi wzroskiem, do niektórych się nawet śmieje, rączki ma otwarte ale nie wyciąga po nie a niby na tm etapie powinien wyciągać, chwytać i brać do buzi. narazie do buzi to tylko rączki bierze

Moja Milenka tez jeszcze nie wyciaga raczek do zabawek :-) Wodzi wzrokiem, usmiecha sie, ale w raczkach jeszcze nie trzyma grzechotek. Wydaje mi sie, ze jeszcze jest na to czas :-)

reklama
Do góry