reklama
Mój mały skupia się na karuzelce z 15-20 min potem już "woła". Ale dzięki temu zdąrze zawsze rano się umyć ubrać i czasami zrobić sobie sniadanko Ładnie już próbuje gaworzyć, no i te uśmiechy, które zaczyna rozdawać, od razu mu wybaczam nie przespane noce:-)
Narazie ćwiczymy nóżki "jedzie rowerek..." i bioderka. Próbowałam dać mu grzechotkę, ale chwyci ją nie patrząc na nią i zaraz wypuszcza więc jescze trzeba poczekać. Mam zamiar mu kupić takie grzechotki do zapięcia na nóżkach i rączkach podobno wtedy dziecko już zaczyna się na tym skupiać i pewnie więcej rusza nóżkami i rączkami.
Narazie ćwiczymy nóżki "jedzie rowerek..." i bioderka. Próbowałam dać mu grzechotkę, ale chwyci ją nie patrząc na nią i zaraz wypuszcza więc jescze trzeba poczekać. Mam zamiar mu kupić takie grzechotki do zapięcia na nóżkach i rączkach podobno wtedy dziecko już zaczyna się na tym skupiać i pewnie więcej rusza nóżkami i rączkami.
ewelina26k
Fanka BB :)
i ja, możecie polecić jakiegoś sprzedawcę?;-)
a u mnie nadal nei wyciąga rączek do zabawe, wodzi za nimi wzroskiem, do niektórych się nawet śmieje, rączki ma otwarte ale nie wyciąga po nie a niby na tm etapie powinien wyciągać, chwytać i brać do buzi. narazie do buzi to tylko rączki bierze
a u mnie nadal nei wyciąga rączek do zabawe, wodzi za nimi wzroskiem, do niektórych się nawet śmieje, rączki ma otwarte ale nie wyciąga po nie a niby na tm etapie powinien wyciągać, chwytać i brać do buzi. narazie do buzi to tylko rączki bierze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszędzie szukaliśmy tych grzechotek w pobliskich sklepach nawet w coccodrillo, aż ostatnio dostałam newsletter ze smyka o tych grzechotkachTeż musimy po nie jechać tym bardziej, że nie są drogie:
Grzechotki niezgubki - Sassy - Zabawki i gry dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Grzechotki niezgubki - Sassy - Zabawki i gry dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Moja Milenka tez jeszcze nie wyciaga raczek do zabawek :-) Wodzi wzrokiem, usmiecha sie, ale w raczkach jeszcze nie trzyma grzechotek. Wydaje mi sie, ze jeszcze jest na to czas :-)
ewelina26k
Fanka BB :)
grzechotki na rączkę są też na allegro np Grzechotka na rączkę firmy canpol (2178841584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
livastrid
2010 & 2012
szczerze moge polecic takie grzechotki - skarpetki i opaski
Lamaze Skarpetki z opaskami - Zabawki firmy Lamaze - Lamaze
, sa zywe i fajne, motylki maja szeleszczace i blyszczace skrzydelka, mala je uwielbiala
Lamaze Skarpetki z opaskami - Zabawki firmy Lamaze - Lamaze
, sa zywe i fajne, motylki maja szeleszczace i blyszczace skrzydelka, mala je uwielbiala
Podziel się: