reklama
Papillonek1980
Fanka BB :)
Dziękujemy @Destino .Dziewczyny, na ośrodku dzieci bawią się w wanience
Człowiek dojrzały, a sam na to nie wpadł. Szukam, kombinuje, a tu rozwiązanie najprostsze, najtańsze, najlepsze.
też bym na to nie wpadła, gdybym nie widziałaDziękujemy @Destino .
Człowiek dojrzały, a sam na to nie wpadł. Szukam, kombinuje, a tu rozwiązanie najprostsze, najtańsze, najlepsze.
Ewwson
Fanka BB :)
@DropKick To jest akurat wanienka ze Stokke, wygląda faktycznie jak pojemnik@Ewwson przekonałaś mnie! Fajny pojemnik, co to jest? Ja planuje po weekendzie wsypać makaron do dmuchanego basenu, bo nie wiem w czym inny mogę umieścić moje dziecko i te "gadżety".
@ZielonaMamma u mnie to samo, zabawa na max 5 min i zaraz wszystko porozrzucane i pokopane pod łóżko. Nie mam cierpliwości tego sprzątać dlatego spróbuję z basenem, i moze Rozłożę folie żeby maksymalnie usprawnić sprzatanie.
Przefantastycznie że Twoje dziecko juz układa takie klocki! Moj jeszcze nie umie ukladac wieży, mimo że klockami bawimy się codziennie.
To prawda jak dziecko już układa wieże to jest super, moje jest na etapie rozrzucania
Tak, z folią powinno być łatwiej żeby ogarnąć, bo jednak dziecko wyrzuca makaronik i ryż za burtę i to też jest element zabawy
brawo Ty Mama !!! Salon się sprzątnie, frajda nieoceniona, a to, co dzieje się z mózgiem dziecka, co jest niewidoczne, żadne pieniądze tego nie oddadzą. SZA PO BADziewczyny za Waszą namową odważyłam się, nie żałuję nawet jeśli salon cały do sprzątania Córka zachwycona!!!! Polecam
reklama
A co ona tam ma za maź? Nie próbowała tego jeść?Dziewczyny za Waszą namową odważyłam się, nie żałuję nawet jeśli salon cały do sprzątania Córka zachwycona!!!! Polecam