reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

Paula a ten Twój sprzedawca robi takie stołeczki do wysyłania? Jeśli tak to dasz mi na niego namiary? Potrzebujękrzesełka dla moich łobuziaków:tak::tak::tak:

reklama
a ja kilka miesiecy temu kupilam kubie taka zabawke
FARMA_!_UKŁADANKA DREWNIANA PUZZLE Z UCHWYTAMI_!! (756860074) - Aukcje internetowe Allegro

troche sie pospieszylam bo nie kumal o co w tym chodzi, tylko wyjmowal ale wsdzic nie umial. A teraz umie, lapie za te czerowne haczyki i obraca w paluszkach zeby trafic we wlasciwe miejsce. Do tego jak bierze konia to mowi kon, jak krowe to muczy :-DPOLECAM.

a hustawke w domu mamy taka tylko w innych kolorach ale kuba nie chce sie hustac wiec narazie lezy
http://www.allegro.pl/item759483245_hustawka_drewniana_kubelkowa_kolorowe_koraliki.html

my też mamy tą o której pisze Kata-tą biedronkową.:tak:-u nas na razie leży w kącie bo Kuba się nią znudził jak ułożył ją po raz pierwszy i jeszcze kilka razy i szmergnął ja w kąt.:tak::-D

paula wiesz ja chyba tez pojde w kierunku stolika i krzeselek bo zauwazylam ze Gaja coraz chetniej siedzi przy stoliku. to znaczy teraz siedzi przy lawie na stoleczku od fortepianu :)
zaraz poogladam co ty tam wyszukalas :)

Stefcia mi sie wydaje ze Dotka takie kupila tylko niebieskie ja nie mam.

Poza tym dla mnie to jest zabawka na chwile i poza tym chyba juz dla naszych dzieci za pozno. Bylam kiedys w sali zabaw z kuba i bylo takie cos ale bez rewelacji, niby podchodzil i tam cos wciskal ale nie siadal. Mysle ze dziecko nawet jesli usiadzie to na chwilke i zaraz wstanie. Tam nie ma az tylu rzeczy zeby na dluzej zainteresowac.
Jak dla mnie to mozna to kupic jak dziecko nie ma roku lub ewentualnie ok 1 urodzin.
Ale jak uwazasz, moze Gaye zainteresuje

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry