reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

Paula a ten Twój sprzedawca robi takie stołeczki do wysyłania? Jeśli tak to dasz mi na niego namiary? Potrzebujękrzesełka dla moich łobuziaków:tak::tak::tak:

reklama
a ja kilka miesiecy temu kupilam kubie taka zabawke
FARMA_!_UKŁADANKA DREWNIANA PUZZLE Z UCHWYTAMI_!! (756860074) - Aukcje internetowe Allegro

troche sie pospieszylam bo nie kumal o co w tym chodzi, tylko wyjmowal ale wsdzic nie umial. A teraz umie, lapie za te czerowne haczyki i obraca w paluszkach zeby trafic we wlasciwe miejsce. Do tego jak bierze konia to mowi kon, jak krowe to muczy :-DPOLECAM.

a hustawke w domu mamy taka tylko w innych kolorach ale kuba nie chce sie hustac wiec narazie lezy
http://www.allegro.pl/item759483245_hustawka_drewniana_kubelkowa_kolorowe_koraliki.html

my też mamy tą o której pisze Kata-tą biedronkową.:tak:-u nas na razie leży w kącie bo Kuba się nią znudził jak ułożył ją po raz pierwszy i jeszcze kilka razy i szmergnął ja w kąt.:tak::-D

paula wiesz ja chyba tez pojde w kierunku stolika i krzeselek bo zauwazylam ze Gaja coraz chetniej siedzi przy stoliku. to znaczy teraz siedzi przy lawie na stoleczku od fortepianu :)
zaraz poogladam co ty tam wyszukalas :)

Stefcia mi sie wydaje ze Dotka takie kupila tylko niebieskie ja nie mam.

Poza tym dla mnie to jest zabawka na chwile i poza tym chyba juz dla naszych dzieci za pozno. Bylam kiedys w sali zabaw z kuba i bylo takie cos ale bez rewelacji, niby podchodzil i tam cos wciskal ale nie siadal. Mysle ze dziecko nawet jesli usiadzie to na chwilke i zaraz wstanie. Tam nie ma az tylu rzeczy zeby na dluzej zainteresowac.
Jak dla mnie to mozna to kupic jak dziecko nie ma roku lub ewentualnie ok 1 urodzin.
Ale jak uwazasz, moze Gaye zainteresuje

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry