reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

Grzechotka skoro mówisz że pasy lepsze bo Kuba schodzi i wchodzi to jak ma pasy to nie będzie tego robił??? To zabezpieczenie podnosi się do góry albo można je całkiem odkręcić i po kłopocie :sorry:

Pierwszy rowerek ładnie wygląda ładnie ale moim zdaniem te podnóżki dla malucha muszą być. Inaczej nogi będą wisiały albo szurały o chodnik, bo nie sądzę żeby trzymał nogi na pedałach... :sorry:

W tym drugim to się umordujesz jak z jeździkiem Chicco ;-)

Wyglądają ładnie ale chyba mało praktycznie, zresztą Weronika posumowała :-):-D

My mamy taki...
ROWEREK TRÓJKOŁOWY ''UFO'' NYGUS-WAWA (640984875) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Daszek się zdejmuje, płozy do bujania też, podnużki w przyszłym roku odkręcimy...

Steruje się fajnie i jest ok.
A za dwa lata kupimy jej normalny na 4-ech kołach, bo za rok może jeszcze być za mała... ;-)

reklama
eee paula mnie o to chodziło że ja wcale bym go ani nie zapinała ani w tyum nie zamykała bo on od razu sie drze
a rowerek pojade do hurtowni i zobacze jak wyglądasja porzymierze kubę pokrecę trochę

powiem Wam ze coraz czesciej sie lapie na tym ze mysle juz co kupic kubie na urodziny i gwiazde i mam problem.
W tamtym roku bylo prosciej bo tych grajaych i edukacyjnych zabawek jest mnostwo.
A teraz to nie wiem.

przeciez nie powiem wszystkim zeby kupili samochod, chociaz tym on sie moze ciagle bawic i zachwycac.

Wiem napewno ze chce dla niego taki garaz na samochody pietrowy, juz powiedzialam siostrze i sie ucieszyla bo mowi ze sa rozne fajne i cos poszuka ale co jeszcze to n ie wiem.

kurde dopiero co byla gwiazdka a teraz sierpien w polowie, wrzesien, pazdziernik zleca a w listopadzie juz trzeba o urodzinkach myslec a potem juz swieta.

achh jak ten czas leci, nie wiadomo kiedy. Dopiero rodzilysmy a juz 2 urodzinki bedziemy zaraz swietowac.

Sylwia-dywanik świetna sprawa!
Jutrzenko-te organki też -tylko zastanów się czy chcesz na dłuższą metę słuchać tych melodyjek :-D:-pw wykonaniu Kubusia.

my myśleliśmy o jednym prezencie gwiazdkowo-urodzinowym tak od wszystkich.
może jakiś samochód na akumulator z pilotem dla rodzica. albo motorku-pomysł zrodził sie stąd ...mały sąsiad dostał od dziadka swojego małego kłada...Kuba jak go widzi to aż sie trzęsie...kiedyś sąsiad wsadził go na taki motorek po Pawełku na akumulator Kuba był przeszczęśliwy.
myślimy o czymś takim...np

@@WOJSKOWY JEEP JUNGLE, NOWY, GWARANCJA!! (757854955) - Aukcje internetowe Allegro

lub
szok DUŻY MOCNY WYTRZYMAŁY jeep HUMMER h2 HIT (759920479) - Aukcje internetowe Allegro

no chyba że jeszcze coś innego wpadnie nam do głowy-albo zgapuję coś od Was.:-p

no prosze jak sie upomnialam to po ponam m-cem sa odpowiedzi :-p:-p:-p

Sylwia normalnie jakbys moje mysli czytala. Taki dywanik tylko chyba mniejszy i z innym obrazkiem (byly rozne) kupilam kubie w weekend. Narazie nie zna sie ze to ulice tylko pokazuje gdzie samolot, gdzie ijo ijo czyli samochod z kogutem czytaj policja straz :-D:-D. A ze kuba tez kocha samochody wszelkie masci i wielkosci to juz powiedzialam mojej siostrze i ma mu kupic jakis garaz wlasnie :tak::tak:

Kasia o organkach to pisala Viki ;-)
I widze ze jednak mamy chlopakow maja podobne pomysly. Tez myslalam o jakims pojezdzie na akumulator, takich jak Ty nie widzialam, ale ogladalam na allegro takie jak ma Gajutek, z gazem pod nozka dziecka. Takie mini motory policyjne czy cos. Ale te co pokazalas to tez fajowe

Ja jeszcze myslalam o jakis zestawie resorakow. Bo kuba ile by nie mial to wyjmuje, wklada, oglada i tak w kolko.

I jeszcze widzialam takie klocki drewniane.

Jutrzenko-to przez ten mój dzisiejszy wypadek tak mi sie kiełbasi :-p
może i Viki pisała.....:tak::-D

my też myśleliśmy o motorku ale chyba jednak autko fajniejsze...zresztą się zobaczy.
Kuba bardzo lubi auta terenowe.:tak:

reklama
kasia te bujaki i koniki bym sobie darowała chyba, że ktoś chce do ogrodu - dziecko jak pójdzie na plac zabaw to będzie się nudzić bo będzie wybujane i wyhuśtane w domu ;-)
klawiszy-oragnków też nie polecam bo to zabawa na 10 minut - kinia ma organy takie małe u moich rodziców i bawi się krótko
samochody to świetny pomysł dla chłopców :-) i ten dywanik i garaż

my chyba złożymy się z rodzicami i kupimy coś większego - tylko dla dziewczynek to inny zabawkowy przedział ;-)
więc albo jakieś gry edukacyjne, albo zestawy ciastoliny, albo mebelki dla lalek (sama miałam takie i uwielbiałam się nimi bawić). jeszcze nie szperałam za bardzo po necie więc mało jestem obeznana :-(
laptopa edukacyjnego sobie daruję bo nie chcę od najmłodszych lat przyzwyczajać młodą do kompa jaki on by nie był a cyferek literek wolę ją nauczyć sama podczas zabawy

chciałabym żeby t była zabawa połączona z kreatywnością, edukacją i wyrabianiem zdolności manualnych ;-) hihi ciekawe czy coś znajdę :-D

Do góry