reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
paula powiedz a nie skręca sam ci ten jeździk bo u nas strasznie ściąga na jedną stronę nie wiem czy coś jest zablokowane czy jak ale nie da sie go ani pchać jak Kuba w nim siedzi ani sam on ni może bo troche popcha i on skręca sam nie jeddzie prosto

A ja wariatka wykapalam z R Kube dalam mu mleka i o 20:30 pojechalam do Carrefoura :-D:-D. Kupilam ten stolik Fishera, ciekawe jak Kubus rano na niego zareaguje :-)

Jutrzenka Ty to jak się napalisz to koniec świata hihihi... :-D:-D:-D:-D

Grzechotka jak kierownica jest prosto to jeździ się ok ale Julka jeszcze nie wie że trzeba nią kręcić żeby jechać w konkretną stronę. ;-)No i też się borykamy z tym ale jakoś nie sprawia mi to większego problemu. Ona jak go pcha to staje z boczku. Jedną ręką trzyma kierownicę a drugą ten bok albo oparcie i śmiga po całym mieszkaniu:-D:-D:-D śmiesznie jak się rozpędzi i zatrzymuje ją ściana albo mebel ale żadnego groźnego wypadku nie było :-D:-D:-D ogólnie ze sprzętu jestem bardzo zadowolona... :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hehe dzis zobaczylam katalog na stronie Carrefoura i jak zwykle roznice cen miedzy moim minskiem a warszawa.

Za stolik zaplacilam 89 a w wawie 69 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. I tak mialam jechac wiec moglam kupic taniej.
A np kubus gadajacy u nas 200 a tam 166, robot inteaktywny u nas 140 a tam 104 itd.

Dotka zobacz te z Gdańska, ja otwieralam dla porownania i jedna oferta jest na Baltycjkiej bodajze jest taka jak u mnie a w Carrefour Gdansk ta co w waiwe, katolog zabawek roznych na 104 strony. Dla nmaszych nie ma moze az tylu stron ale jak sie kupuje jeszcze dla innych dzieci to jest duzo lalek, gier, pojazdow klockow itp.

Jutrzenka gadającego Kubusia za 155zł (już wliczyłam wysyłkę) można kupić na allegro a w Auchan jak byłam teraz to 230 kosztuje :szok::szok::szok:

Jak to jest że jeden sklep a w różnych miejscach inne ceny :baffled: bez sensu... :no::sorry2:

A jeszcze takie info dla dziewczynek z wysp, w Smythsie są super promocje, za warsztat T. zapłacił niespełna 13 funtów:szok: Dla porównania w Mothercare ten sam warsztat kosztuje 19,99 ;-)

reklama
Do góry