reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

kuba ostatnio ma zabawę wkłada i wyjmuje klocki z pudełeczka a z jaka precyzją to robi więc dostan ie ten garnuszek grający z fisher prise z klockami

reklama
Kasia :-D:-D , tez taki ogladalam dla Kuby

Co do tych dwoch co wkleilas to autko fajne, podobne do tego chicco co diewczyny niektore maja. A ta mata ciekawa, wygada super :tak::tak:

Jutrzenka u nas ksiązeczka rymowanka jest w uzyciu od kwietnia.....i powiem Ci , ze na chwile obecną to jedyna zabawka którą Krzysio bawi się bardzo duzo w ciągu dnia....naprawde tą zabwke wychwalamy i polecamy kazdemu:tak:ciekawe czemu taka tania....my dalismy prawie dwa razy tyle.....
A ten stolik ciezko powiedziec....:baffled:wyglada całkiem dobrze...

Dotka tania ksiazeczka bo jest promocja przedswiateczna, ale jeszcze nie ma katologu. A wczesniej kosztowala prawie 100 :szok::szok:.
Jak tak mowisz to moze pojade dzis jak R wroci albo jak Kuba wstanie i mu ja kupie albo jutro ewentualnie.

A stolik ten w dobrej cenie tylko ze zapakowany i nie moge go zobaczyc jak wyglada

Jutrzenka, stolik fajny, bawiłam się nim;-):-p Kupię Go Młodemu jak już będzie chodził, bo nie mamy za bardzo miejsca w domu,więc jak część zabawek pójdzie w odstawkę to stolik kupię ;-)
A co do tych dwóch rzeczy, które wkleiłam to za żadne skarby nie mogę się zdecydować i pewnie znając mnie obie kupie :-p
Jeszcze jest fajna firma, która produkuje zabawki dla dzieci, są one takiej jakości jak Fisher Price, ale trochę tańsze:
Infant and Toddler Learning - VTechkids.com

Swoją drogą zobaczcie jaki teraz jest wybór tych zabawek, mamy aż problem z wyborem, a kiedyś jak my byłyśmy małe musiałyśmy zadowolić się byle czym ;-)

Ostatnia edycja:
Kasia niektore to normalnie na wzor Fishera, fajneale u nas nie ma pewnie:no::no:

A u nas dobra zabwka jest tez smycz na klucze i inne rzeczy, juz sie ze 20 minut bawi, Polecam, :-D:-D

reklama
Kasia- my mamy bardzo duzo tych zabawek vtech, masz racje sa bardzo dobre. Grajaca ksiazeczke kupilam malemu chyba jakies pol roku temu i nadal to jest jedna z ulubionych zabawek. Zawsze sie brechta np jak pszczolka robii bzzzz, albo inne tego typu dzwieki. I jeszcze niedawno dostal taka jakby karuzele z pileczkami, cos jak zyrafa fishera i tez bardzo lubi :tak:

Do góry