reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

my podobnie tyle, że jest jeden minus: za krótki prowadnik i muszę się lekko schylać a pchać wózek z 11 kg bagażem trochę ciężko :sorry: tak więc warto się wcześniej przymierzyć :tak: (my dostaliśmy w prezencie więc...)

reklama
ja chce kupic ten
608510179_1

nie wiem czy do pedałów dosiegnie pewnie nie a nie ma podnóżek ale te które maja to nie chce takich albo maja napisane że tylko do pchania a bez kierowania

podoba mi sie jeszcze ten ale właśnie jest napidsane ze nie ma opcji sterowania tylko blokada przedniego koła
06893135amtxpremalimetrph4.jpg
czy ktos ma jakis z tych????

no właśnie my tez dostaliśmy w prezencie:eek:
jak bym miała wybierać to bym wybrała inny, ale ten co ty tu grzechotka pokazujesz jest całkiem fajny , ale nie jetem przekonana do tych pasów, ciekawe czy Kuba będzie chciał być zapięty. My mamy taką, jakby to nazwać ....no takie coś jak w huśtawkach w czym się zamyka dziecko.... zbrakło mi słów normalnie:sorry::-D

grzechotka powiem ci jakie ja mam zdanie.

my kupilismy rower ale prawde powiedziawszy załuje.

lepiej wg mnie poczekac do przyszłego lata az mlody sam bedzie umiał pedałowac wtedy kupicie zupełnie inny a ten bedzie juz za mały a poza tym takich rowerków dla dziecka ktore samo pedałuje jest duzo wiecej i duzo fajniejsze modele i szeroki wybór.
a te sterowane wg mnie to nie na nasze "polskie drogi, chodniki..krawęzniki..."

ale to tylko moje zdanie.
poaz tym paweł jest bardzo zywy, chce czasem z rowera wychodzic a wtedy rower sie przeważa...na boki....trzeb ana serio bardzo uwazac,
moze dla spokojnego dziecka owszem...

no tak kuba nie moze miec tego ogranicznika bo on co chwila wchodzi schodzi więc to sie nie sprawdzi lepiej pasy
rowerek chcę kupić bo kuba dostał kase na dzień dziecka na rowerek a jak nie kupie to wiadomo co sie z kasa stanie przejemy albo na inne bzdety pójdzie a rowerek jest do 4 lat i spokojnie bedzie na niego dobry w przyszłym roku

Grzechotka ODRADZAM ten rowerek. Ja się na niego nabrałam przy Stasiu i mimo że było krucho z kasą zakupiłam go. Wizualnie jest śliczny ale do jazdy jest straszny. Pchając dziecko czy lekko podnosząc do góry żeby np wjechać na krawężnik ma się wrażenie że zaraz się złamie pałąk. Oprócz tego nawet przy zablokowanej kierownicy rowerek sam skręca i bardzo go znosi na lewą stronę wiuęc przy jego prowadzeniu można się okrutnie umęczyć bo praktycznię ciągle trzeba podnosić przednie koło do góry żeby prosto jechać. NAstępnie rowerek nie ma hamulca ( orócz tej wajchy z boku która w ogóle nie spełnia swojej funkcji ) żeby zablokować choć na chwilkę koła. Pedały nawet jak są zablokowane czasem się kręcą a dziecko nie pedałujące nie zabardza ma co zrobić z nóżkami na tym rowerku. No i oparcie które jest bardzo nie wygodne dla małych plecków.
Ja osobiście z tym rowerkiem robiłam cztery czy pięć podejść do spaceru i każdo kończyło się tym że byłam potwornie zmęczona, ręce mnie bardzo bolały i rowerk sprzedałam.

dzieki weronika

szkoda że masz takie złe doświdczenia bo ja już teraz nie wiem jaki rowerek kupić
pomózcie pokażcie jakie macie

reklama
My mamy najtańszy jaki był i w sumie dobrze bo jak narazie stoi w kącie:baffled: Marcel nie chce trzymac nóg na pedałach i odpycha się na nim jak na jeździku. My mamy blokowaną kierownicę ale ten szajbus i tak macha nią tak mocno że ta się odblokowuje:baffled: więc spacery jak są z rowerkiem to są na tylnych kółkach a przy tym to ja nieźle się namęczę:wściekła/y:

Do góry