reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

kasiawilde fakt możliwośc składania tego toru-zjezdzalni to ogromny plus skoro jeszcze jak piszesz mało miejsca u was
co do tego parkingu-garażu to narazie nie wiem, wstrzymuje sie i zobaczymy co wogóle chrzestny stwierdzi czy ma zamiar kupowac jakis prezent czy tylko symbolicznie, ale chyba bardziej na cos takiego szybciej sie zanosi c69c3b2fac68eb54.jpg lub cos w tym stylu
choc ten drewnainy o wiele ładniejszy, stabilniejszy i wogóle...

zobacz co znalazłam, tylko używane:
Fischer Price, Little People, tor samochodowy! (2778403238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
momoM ja bym wolała coś właśnie w stylu takiego garażu, ale niestety nie będę miała go gdzie postawić... salon moich rodziców to teraz: kojec, wielki worek sako Kubika, dwa pudła z zabawkami, bo u nas nie ma miejsca :] myślę, że garaż by też przyjęli, ale chcę im dać możliwość poruszania się ;) jenyyyy jak ja chcę już być na swoim :-(
forever no to masz pomysł na prezent dla Krysi :)

u nas decyzje podjęte/zakupy gwiazdkowe zrobione:
- od dziadków pierwszych książeczki i jakieś tam puzelki
- od dziadków drugich wyżej linkowany tor oraz mata wodna, prawdopodobnie ta:
WSPANIAŁA AQUADOODLE MATA WODNA 4 KOLORY 9673 (2756916084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- od cioć i wujków składkowy jakiś warsztat z mnóstwem śrubek itp
- od nas prezent będzie wcześniej co by mały nie zwariował z nadmiaru szczęścia, dorwałam na allegro u jednej pani używaną mozaikę quercetti w świetnym stanie oraz mnóstwo książeczek... wymienię na książeczkowym... rzeczy używane, ale nie mam nic przeciwko, bo za 80zl to bym kupiła tylko mozaikę i jedną książeczkę...

a jak tam u Was?

Kasiawilde - zastanawiam się tylko jaki - niestety chyba nici z pociągu z literek :-(, jeden z dwóch sklepów który mi raczył odpowiedzieć poinformowała, że w tym roku nie będzie....:no:
Byłam wczoraj w Tchibo - w tym tygodniu drobiazgi kuchenno - świąteczne głównie ale za tydzień poza pidżamami, skarpetkami, pierdułkami gwiazdkowymi trochę drewnianych i nie tylko zabawek 1. tablica magnetyczna i do pisania 2. zestaw do stemplowania i kolorowania 3. kolorowe kredki w zwijanym etui ( jak dla mnie bomba ! ) 4. zabawkowy sklep 5. drewniane owoce i warzywa do krojenia 6. drewniania kasa sklepowa 7. gra memo z drewna 8. gra z drewna wędkarze 9. kolejka drewniana 10. dziecięci serwis do kawy ( kuferek w biało - czerwoną kratkę, sam czerwony w białe kropki - zakochałam się ) 11. drewniania kuchnia 12. drewniany stół warsztatowy 13. drewniany domek dla lalek 14. zestaw instrumentów muzycznych z drewna 15. drewniania nawlekanka 16. drewniana arka z figurkami 17. drewnianne klocki 18. układanka z drewna "Zwierzęta leśne" 19. drewniana wieża przebijanka 20. drewniany transporter samochodowy. Ceny niektóre strraszne - kredki 30 zł, serwis 80 zł, domek w sumie znoście bo z dwoma lalkami, elegancko wygląda, do przenoszenia 150 zł.

kasiawilde to widze ze lista i rozdział prezentów juz ustalone :-)
forever to są propozycje prezentów czy lista prezentów? :-)

ja na razie pracuje nad propozycjami :sorry2:

forever to są propozycje prezentów czy lista prezentów? :-)
:-D Ani jedno ani drugie. Lista zabawek z przyszłotygodniowej oferty Tchibo.
Rozmawiałam wczoraj z Tatą Młodej o Lego Duplo - powiedział, że to mało wdzięczne rzeczy dla małych rączek - a dla jeszcze mniejszych Krysiowych w szczególności - w sumie racja, ciężko Młodej jest je rozłączyć. Więc chyba będziemy inwestować w normalne Lego niedługo tj. wtedy jak Młoda przestanie sobie wszystko do buzi pakować aczkolwiek widziałam jak się bawi małymi klockami z demobilu po moim Bracie znalezionymi na działce.

forever, nie mogę znaleźć tych zabawek na stronce tchibo....
Natomiast b. polecam arkę - mamy i jest super!

reklama
My kupujemy na święta Tymkowi jakieś auto albo pojazd co by w nim siadł i jeździł, bo ma teraz taką manię. Wiem, że teściowa kupiła jakieś organy do grania, więc tyle jak na razie :-)

Do góry