reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

reklama
tak, bawi się:tak: ale i tak nic nie wygra z miseczkami, kubeczkami i gotowaniem:-p
to Madzioolka koniecznie zdaj relacje z rekacji Majeczki na domek:tak: bo u nas pierwsze dni to byo szaleństwo - tak się cieszyła:tak::-)

Jasne :-p - trzeba zanurkować do pudła czy szuflady przepastnej - albo do jednego i drugiego - wczoraj to zrobiłam. W planach na Mikołajki zestaw do pieczenia - wałek, foremki do ciasteczek itp. - i książeczka, na Gwiazdkę drewniany pociąg z torami kiedyś kupiony w Biedronce, do tego książeczki, zwierzątka, jajka - grzechotki i chyba na tyle. Ciekawe ile pociąg poleży jak domek dla lalek z urodzin - wciąż nierozpakowany.... :eek:

mamoM na Mikołaja mamy dla Emi już prezencik: https://www.audiobook.pl/p/pl/6869/mis_uszatek-audiobook-czeslaw_janczarski-1cd_-_mp3.html
natomiast jak ktoś z rodziny będzie się pyt co kupić Emi to takie cuś mam zanotowane:
jakieś puzzle dwustronne np:
Duże puzzle do kolorowania -miasto-wieś - Sklep internetowy - trendysmyk.pl
LISCIANI PUZZLE Gigant 2w1 FLAMASTRY KUBUŚ
PUZZLE ŚWINKA PEPPA 30EL MAXI DWUSTRONNE MALOWANKA (3671675636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mały Geniusz - Zestaw 10 w 1 - Merlin.pl
coś z przewlekanek typu:
Granna - Guzik z pętelką

kreatywne auta z duplo (forever:tak:)
klocki magnetyczne

Aestima świetny konkurs! kurcze byłam ostatnio w Pepco i nie widziałam tych muzycznych kart

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima my mamy też te karty (Mati dostał od cioci) i są rewelacyjne :-) polecam
A w konkursie też może weźmiemy udział już mam coś na oku ;-)
Mamo M ja mam kilka pomysłów muszę wymyślić co dać, na gwiazdkę i mikołaja od teściów (bo dają kase) chcemy kupić zestaw lego
LEGO.com Duplo Produkty - 6168 Remiza
a od nas kilka rzeczy: na pewno książeczka (jeszcze nie wybrałam jaka mam dużo na oku ale to w innym wątku)
myślałam nad takimi puzzlami ale nie wiem czy nie jest za mały na nie
PUZZLE DREWNIANE duże KSIĄŻECZKA UKŁADANKA klocki (3674699982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no i jeszcze nad tą książeczką sie zastanawiam
Czytajki - dziecięcych książek czar: Nakręcane wyścigówki - Paul Nicholls
Felkaa fajne rzeczy najbardziej mi sie guzik z pętelką spodobał :-)

Do góry