reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Martadelka a jak Emi i domek dla lalek? zainteresowana? bawi się?
Nasz domek został dziś wysłany, może w środę już będzie
Nasz domek został dziś wysłany, może w środę już będzie
Pakamera.pl - zabawki - inne - Puzzle Polska dla dzieci koniecznie do kupienia ale co najmniej za rok
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Macie już pomysły na prezenty na Mikołajki i Gwiazdkę dla dzieciaków?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jasne - trzeba zanurkować do pudła czy szuflady przepastnej - albo do jednego i drugiego - wczoraj to zrobiłam. W planach na Mikołajki zestaw do pieczenia - wałek, foremki do ciasteczek itp. - i książeczka, na Gwiazdkę drewniany pociąg z torami kiedyś kupiony w Biedronce, do tego książeczki, zwierzątka, jajka - grzechotki i chyba na tyle. Ciekawe ile pociąg poleży jak domek dla lalek z urodzin - wciąż nierozpakowany....
Aestima
Fanka BB :)
mamoM na Mikołaja mamy dla Emi już prezencik: https://www.audiobook.pl/p/pl/6869/mis_uszatek-audiobook-czeslaw_janczarski-1cd_-_mp3.html
natomiast jak ktoś z rodziny będzie się pyt co kupić Emi to takie cuś mam zanotowane:
jakieś puzzle dwustronne np:
Duże puzzle do kolorowania -miasto-wieś - Sklep internetowy - trendysmyk.pl
LISCIANI PUZZLE Gigant 2w1 FLAMASTRY KUBUŚ
PUZZLE ŚWINKA PEPPA 30EL MAXI DWUSTRONNE MALOWANKA (3671675636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mały Geniusz - Zestaw 10 w 1 - Merlin.pl
coś z przewlekanek typu:
Granna - Guzik z pętelką
kreatywne auta z duplo (forever)
klocki magnetyczne
Aestima świetny konkurs! kurcze byłam ostatnio w Pepco i nie widziałam tych muzycznych kart
natomiast jak ktoś z rodziny będzie się pyt co kupić Emi to takie cuś mam zanotowane:
jakieś puzzle dwustronne np:
Duże puzzle do kolorowania -miasto-wieś - Sklep internetowy - trendysmyk.pl
LISCIANI PUZZLE Gigant 2w1 FLAMASTRY KUBUŚ
PUZZLE ŚWINKA PEPPA 30EL MAXI DWUSTRONNE MALOWANKA (3671675636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mały Geniusz - Zestaw 10 w 1 - Merlin.pl
coś z przewlekanek typu:
Granna - Guzik z pętelką
kreatywne auta z duplo (forever)
klocki magnetyczne
Aestima świetny konkurs! kurcze byłam ostatnio w Pepco i nie widziałam tych muzycznych kart
Ostatnia edycja:
reklama
Aestima my mamy też te karty (Mati dostał od cioci) i są rewelacyjne :-) polecam
A w konkursie też może weźmiemy udział już mam coś na oku ;-)
Mamo M ja mam kilka pomysłów muszę wymyślić co dać, na gwiazdkę i mikołaja od teściów (bo dają kase) chcemy kupić zestaw lego
LEGO.com Duplo Produkty - 6168 Remiza
a od nas kilka rzeczy: na pewno książeczka (jeszcze nie wybrałam jaka mam dużo na oku ale to w innym wątku)
myślałam nad takimi puzzlami ale nie wiem czy nie jest za mały na nie
PUZZLE DREWNIANE duże KSIĄŻECZKA UKŁADANKA klocki (3674699982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no i jeszcze nad tą książeczką sie zastanawiam
Czytajki - dziecięcych książek czar: Nakręcane wyścigówki - Paul Nicholls
Felkaa fajne rzeczy najbardziej mi sie guzik z pętelką spodobał :-)
A w konkursie też może weźmiemy udział już mam coś na oku ;-)
Mamo M ja mam kilka pomysłów muszę wymyślić co dać, na gwiazdkę i mikołaja od teściów (bo dają kase) chcemy kupić zestaw lego
LEGO.com Duplo Produkty - 6168 Remiza
a od nas kilka rzeczy: na pewno książeczka (jeszcze nie wybrałam jaka mam dużo na oku ale to w innym wątku)
myślałam nad takimi puzzlami ale nie wiem czy nie jest za mały na nie
PUZZLE DREWNIANE duże KSIĄŻECZKA UKŁADANKA klocki (3674699982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no i jeszcze nad tą książeczką sie zastanawiam
Czytajki - dziecięcych książek czar: Nakręcane wyścigówki - Paul Nicholls
Felkaa fajne rzeczy najbardziej mi sie guzik z pętelką spodobał :-)
Podziel się: