reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

Kati - zestaw garnków - uważam, że jak najbardziej pasuje do chłopca. Dzieciństwo na szczęście jest bezplciowe (choć mój np. Teść ma pewnie inne zdanie w tej kwestii):cool:
dla Leo myślałam o tablicy właśnie - przeważyły jednak względy logistyczne - brak miejsca na takie rzeczy w obecnym mieszkaniu. Dostał zatem trochę pozycji książkowych, głównie.

reklama
my lalke jakas bardziej zaawansowana planujemy od dziadkow, kolejny zestaw duplo i znikopis jakis lepszy
sami kupilismy rowerek biegowy m-c temu i Maja juz tak smiga, ze mozemy isc obok niej normalnym krokiem, ostatnio pewbie ponad kilometr przejechala

chrzestny Matiego kupuje mu na 2 urodziny rowerek na 4 kołach :sorry2::eek:
jak dla mnie to narazie bezsensowny prezent bo Mati nie pedałuje nawet na trójkołowym plastikowym...
ale chrzestny nie daje sobie tego wyperswadowac, wiec rower troche postoi i poczeka

a ja wczoraj wpadłam na pomysł hulajnogi, jakiejs małej, trójkołowej ale nie wiem czy to dobry pomysł?

myśmy dostali dla Emi rowerek 3-kołowy na pierwsze próby jazdy ale nie z serii tych plastikowych, Emi spokojnie dosięga do pedałów i ładnie pedałuje, ja tylko leciutko pcham:tak: temat hulajnogi to teraz na głównym wałkowany:tak:

dziewczyny macie 'namiary' na jakieś fajne domki dla lalek do 100zł? moja Mama dała dla Emi na dzień dziecka, szukam na allegro i wszystko ale mega plastkowe, różowe, a drewniane za drogie...

Martadelka - ja kiedyś kupiłam domek dla lalek drewniany w Weltbildzie za 99 zł i chyba właśnie na Dzień Dziecka tudzień urodziny wyciągnę :-p
Wogóle muszę ogarnąć temat. Rozesłałam zaproszenia. Ktoś przyjdzie.

Martadelka - ja kiedyś kupiłam domek dla lalek drewniany w Weltbildzie za 99 zł i chyba właśnie na Dzień Dziecka tudzień urodziny wyciągnę :-p
Wogóle muszę ogarnąć temat. Rozesłałam zaproszenia. Ktoś przyjdzie.

No ja tez musze ogarnąć temat urodzin Matiego, tylko mi sie myslec nad tym nie chce :dry:
Chyba zrobimy grilla (o ile meble ogrodowe zostaną dostarczone na czas :sorry2:) kilkugodzinnego i tak pójde na łatwizne...
Wypada tak zoorganizowac urodziny?

reklama
MamoM jak najbardziej odpowiada. Sama bym tak zrobiła :tak:
My mamy wszystko przesunięte w czasie, tzn.z racji wczasów, Tymek urodzinki będzie miał odprawiane 13.07. razem z chrzcinami Ninki i ur.Sz. Także szykuje się impreza na 20 osób. Tymek ma obiecane na ur.samochód na akumulator (cena jakieś 500 zł). Jak pogoda dopisze, to impreza przed domem u teściów, a jak nie to w domu.

Do góry