reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

heh forever przydało się w UK :) gorzej, że nikt mnie nie nauczył jeździć po 'nieodpowiedniej' stronie, bo z ogarnięciem tego miałam większy problem ;) ogólnie po mojej pierwszej samotnej wyprawie samochodowej wróciłam z porysowanym bokiem i połamanym zderzakiem.. przynajmniej od tamtej pory mąż mi chętniej 'szoferował' :-D

reklama
Ostatnia edycja:
Aestima tak, to to samo co puzlino. W ogole puzlino bardzo polecam! U nas super się sprawdziło juz a pierwszym otwarciem. Część była dla Marysi banalna, nad częścią muzi pomysleć więc w sam raz. Składać jakos specjalnie sama puzzli nie chce, ale gra otwarta dopiero wczoraj więc liczę na to, że w najbliższych dniach zacznie. Póki co znajduje pasujące elementy.

MIesio kocha gotować dla swoich myszek. Mamy garnki, warzywa pluszowe i drewniane do krojenia, zaraz dostanie zestaw " jedzeniowy" z ciastoliny, więc będą sztućce małe i talerzyki ale on chce robić kawkę a nam serwisu brak.
Znalazłam dwa cudne, ale cena:szok: Może polecicie coś równie ładnego a tańszego??? no i pasującego dla chłopca;)

Porcelanowy serwis do herbaty dla lalek Z MISIAMI (2860988690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Drewniany serwis do herbaty dla lalek PLAN TOYS (2866837594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

juz kiedyś ogladałam serwisy i też mi się te dwa podobały. Rzeczywiście drogie, nie znalazłam wtedy nic wyjatkowego w niższej cenie, ale teraz za pieniądze od prababci kupiłam Marysi serwis w Tesco z motylkami. Całkiem ładny i kosztował 35zł a do tego były dwie książki z naklejkami:)

Drewniany super. :tak: Ja dostałam serwis dla Młodej - na zasadzie likwidowania resztek sklepu - ale jest tak szkaradny, że zwracam. Zamierzam postawić na serwis z Ikea - a właściwie oddzielnie kubki i talerzyki - co wyjdzie podobnie niestety :-( Czeka nas w perspektywie kuchnia :baffled: - "niemowlęca" jak określiła Chrzestna, bo jej Córeczka dostaje bardziej wypasioną. Na razie Młoda bawi się normalnymi garnkami :happy2:

reklama
Do góry