reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

My teraz badamy lalki zestawem doktora, a że często chodzimy "ucho" to badanie lalki jest na czasie. Moja córka też lalką nie chce się bawić chyba że ja się z nią bawię i wymyslam zabawy. Uwielbia książki Jadwigi Cieszyńskiej, w których są super obrazki i sama czyta sylaby.
Nasze zabawki na czasie to:
kreda
rolki
rower
wycinanie nożyczkami
książeczki edukacyjne
kolorowanki
łowienie rybek -zabwaka za 5 zł

A co myślicie o autku zdalnie sterowanym-wyrabia koordynację
Tylko chyba jeszcze za mała?

A hulajnoga bo ja wacham się ?

reklama
martaglo pisze:
A co myślicie o autku zdalnie sterowanym-wyrabia koordynację
Tylko chyba jeszcze za mała?

Ostatnio właśnie był u nas kuzyn Gabiszonka - sześcioletni i miał taki samochód. Gabi od niego nie odchodziła. Tak jej się to spodobało...
Siedziała i się bawiła ale z koordynacją to ma jeszcze duuuuuże problemy.
Może to jest pomysł na naukę tej sprawności???

luckymama dziękujemy za kompelencik.  :-* :-*

Mój Kacper ma 3 lata i 4 miesiące, hulajnogę kupiliśmy mu na wiosnę, bo dzieciaki u sąsiadów miały i bardzo płakał o nią. Jeździ, oczywiście nie jakoś wyczynowo jak na ten wiek, ale coraz lepiej mu idzie. Widziałam takie dla maluchów: jedno kółko z przodu, a z tyłu dwa, niestety nie wiem ile kosztuje.

Też się zastanawiam nad hulajnogą ale dwukołową bo na takich jeżdżą koleżanki i nie wiem czy trójkołowa by przeszła.

Punta -jak sobie radzi twój Kacper bo jest w podobnym wieku. Ma dwókołową??????

Kacper ma dwukołową i radzi sobie. Nie jeździ na niej za często, ale jak idziemy na spacer na drogę to czasem ją bierze i wtedy nawet mu to wychodzi.... cóż trening czyni mistrza ;D

Niestety nie podpowiem ci, bo ja kupiłam taką najzwyklejszą na targu za 25zł. Ma nóżkę z boku, którą można podeprzeć hulajnogę i regulację podnoszenia rączki. to zależy od ciebie czy chcesz kupić zwykła, czy też z bajerami np. koszyczek do wożenia zabawek...

reklama
witam
mam pewien dylemat ponieważ chcę kupic sensowną zabawkę:confused: dla mojego synka (1,5 roku). jest ruchliwym dzieckiem ale potrafi się skupic i czymś zając np klockami.
ma trochę zabawek ale myśle ze przydałaby się jakaś nowa bardziej interesująca (i rozwijająca) jeżeli macie jakies pomysły to proszę o pomoc :-)

Do góry