reklama
Lego uzależnia i to bardzoooo, tylko że temu uzależnieniu bardziej ulegaja sami rodzice hihihi.
Ja zdecydowanie polecam duplo, bardzo rozwijaj koordynacje dziecka i wyobraźnie. Jak ktoś nie ma aż tyle funduszy to znalazła na allegro klocki JDLT-prawie jak duplo - a o połowę tańsze.
Ja zdecydowanie polecam duplo, bardzo rozwijaj koordynacje dziecka i wyobraźnie. Jak ktoś nie ma aż tyle funduszy to znalazła na allegro klocki JDLT-prawie jak duplo - a o połowę tańsze.
zatroskanamama
Początkująca w BB
Hej! My mamy dziewczynkę i lubimy magnesy, wszystko ze świnką Peppa i wciąż ciastolinę. Magnesy kupuję w sklepie znajomych, którego jestem fanką. Są różne, my mamy 2 rodzaje - drewniane i "kartonowe". Są duże i naprawdę robią wrażenie.
bawimy tulimy
bawimy tulimy
Fajne są też pierwsze gry zespołowe. Sprawdź tą:
bawimy tulimy
Generalnie jest na rynku z czego wybierać. A maleństwom można zrobić prawie wszystkim, co dane od serca ;-))
bawimy tulimy
bawimy tulimy
Fajne są też pierwsze gry zespołowe. Sprawdź tą:
bawimy tulimy
Generalnie jest na rynku z czego wybierać. A maleństwom można zrobić prawie wszystkim, co dane od serca ;-))
Nie dawno mojemu małemu ciocia z wujkiem kupili klocki w których są małe elementy i pisze tam od 3 lat. No i mam problem bo wklada te mniejsze do buzi, staram sie jakos tłumaczyc ale byez skutku a gdy juz mu zabiore te mniejesze to jest atak zlości. Co mam zrobic czy sa jakies inne klocki bezpieczniejsze w uzyciu dla prawie dwu latka
umi2
Fanka BB :)
a ile lat ma twoje dziecko? jesli dostaje prezent na który jest ewidentnie za mały to moze lepiej niech klocki poczekaja az dziecko podrosnie. Nie musi od razu ich dostawac. Wnioskuje ze twoje dziecko jest młodsze od mojego syna skoro bierze jakies rzeczy do buzi. Mimo ze mój syn od długiego czasu drobnych elementów nie " zjada" to ja wole dmuchac na zimne i czekają na "lepsze czasy"
kakakarolina
Fanka BB :)
Polecam klocki smiki są niedrogie a naprawę świetnie wykonane i łatwo się składają i oczywiście duplo ale to większy wydatek.
A te z małymi elementami schowaj na zawsze. Dzieci w tym wieku już nie ładują do buzi wszystkiego ale nigdy nie wiesz kiedy się zamyśli wsadzi do buzi, zapomni a potem wstanie i niechcący łyknie - ja tak łykałam koraliki jak już byłam całkiem dużą panną )
A te z małymi elementami schowaj na zawsze. Dzieci w tym wieku już nie ładują do buzi wszystkiego ale nigdy nie wiesz kiedy się zamyśli wsadzi do buzi, zapomni a potem wstanie i niechcący łyknie - ja tak łykałam koraliki jak już byłam całkiem dużą panną )
reklama
Mój mały ma 22 miesiące
Podziel się: