reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

reklama
Ja zażyczyłam sobie dla dziecka rowerek na 4 kołach - no i masakra, bo prezent był i stał, bo mała za mała ;-)) Kupowanie "na wyrost" nie ma sensu. Lubię bardzo zabaweczki z takiej strony bawimy tulimy albo odwrotnie. Można tam fajne rzeczy znaleźć właśnie dla dwulatków.

Polecam kupić jakiś fajny zestaw lego duplo. Mój dwu i pół latek już od pół roku prawie codziennie się bawi klockami lego. Bardzo mu się podobają!

Hej,
z góry przepraszam jeżeli zadaję pytanie w niewłaściwym dziale (jeżeli tak - proszę o przeniesienie). Moja kuzynka jest szczęśliwą mamusią a jej pociecha niedługo będzie obchodziła urodziny. Na początku dawałam standardowe prezenty - jakieś ubranka, grzechotki itp. Teraz jak mała trochę podrosła to nagle została zarzucona zabawkami edukacyjnymi a ja chciałabym jej kupić coś do przytulania, możecie polecić jakieś maskotki?
Dziękuję za pomoc.

polecam lalke szmacianke do zabawy idealna i dziecku zastepuje przytulanke do spania ;)
moja siostrzenica tez taka miala ode mnie i bardzo byla zadowolona

2,5 letnie dziecko ma już swoje upodobania, można zapytać mamę jakie bajki lubi najbardziej i kupić coś tematycznego, moja mała w tym wieku nie rozstawała się z Myszką Miki :-p Lalki nie interesowały ją wcale :sorry:

Witajcie,
ja mam problem z prezentem na gwiazdkę dla mojej 2 letniej dziewczynki,ponieważ ona by tylko majsterkowała.Przytulanki odpadają,to musi być coś gdzie jest dużo zabawy,otwierania itp.pomóżcie proszę.
Z góry dzięki

reklama
Do góry