reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

hihiii jestem jestem

ojj Women wszystko by sie chcialo dla naszych skarbeczkow to prawda:tak:
pokaz potem co kupilas:-)

reklama
Oj Women widze ze sie nakrecilas:-)ztymi krzeselkami i innymi rzeczami uwazaj moja droga bo cisnienie pojdzie hihihihi.
Tobie mowie a sama tak samo sie zachowuje gdyby portfel byl taki gruuuuuuby to non stop zamawialabym cos mojemu malemu:-D:-D:-Dhahahah
Takie sa sliczne rzeczy
Co do krzeselka ktore pokazalas do kapieli to tez spodobalo mi sie jak moj maly juz zupelnie dobrze bedzie siedzial to z malej wanienki ide z nim do duzej.
On uwielbia sie kapac a chlapie do tego ze szok:szok:zawsze jestem idealnie mokra hahaha a tak to bedzie mial jeszcze wsaprcie.
Kupilam natomiast jakis czas temu foczke i jest beznadziejna raz jej tylko uzylam bo maly obijal sobie jajeczka o ten kawalek ktory zatrzymuje malego zeby nie wysliznal sie.Mysle ze to jest spowodowane tym ze jest on za duzy do foczki dlatego z tego krzeselka raczej bedzie korzystac.

KARINA

zaglądam tu zaglądam;-) hihi
wczoraj pytałyście ile pozycji rozkładania ma fotelik:-) więc pisze: 3...a najniższa wygląda tak:

DSC01599.JPG

kurde ten fotelik za ok. 1000 zarabisty Women! cholercia chyba by trzeba jakiś napad zrobić żeby pokupić takie fajowskie rzeczy....
Women pytałaś też o kółeczka...ma z tyłu co widać też na fotce;-)

Women, to krzeslo FP co znalazlas - za 269zl wedlug danych na allegro jest z Jeleniej ...hmmm, myslalam, ze moze chodzi o Jelenia Gore - wyslalam 3 maile do sprzedajacego z pytaniem i dupa... nie odpisal... hmmm, teraz wyslalam kolejnego:-p:-p

Co do fotelika do auta tez juz myslalam o tym wiekszym, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, hmmm??

A ogorodek 5w1 tez zamawiam:tak::tak: i nocnik FP tez...:-):-):-)

Krzeselko chyba jednak FP Rainforest - ale ciagel czekam na odpowiedzi na maile i wtedy albo w Polsce kupimy albo zamowimy z USA, to Baby ONO z pozostalych podoba mi sie najbardziej - oczywiscie po Fisher Price:tak::tak::tak:

Jezeli chodzi o fotelik ja kupilam taki 0-18kg i jestem z niego bardzo zadowolona.Jest bardzo wygodny i stabilny maly jak jechal w nim ani razu mi nie plakal w odroznieniu od 0-13.

KARINA

reklama
Do góry