reklama
znalzłam dosc tanio tokrzesełko FP
KRZESELKO FISHER PRICE do karmienia (340644759) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESELKO FISHER PRICE do karmienia (340644759) - Aukcje internetowe Allegro
Ale sie umiałam ok zgasze swiatło Pusianie ma co zmykam do wyra .... Na głównym światło zostawiłam zapalone wiec jak będziecie szły sapć to zgaście bo kto potem zapłaci rachunek za prąd hihih;-);-)
Lilus widze ze mnie rozumiesz hihi Jak sie czujesz
karina1980
Fanka BB :)
Oj Women widze ze sie nakrecilas:-)ztymi krzeselkami i innymi rzeczami uwazaj moja droga bo cisnienie pojdzie hihihihi.
Tobie mowie a sama tak samo sie zachowuje gdyby portfel byl taki gruuuuuuby to non stop zamawialabym cos mojemu malemuhahahah
Takie sa sliczne rzeczy
Co do krzeselka ktore pokazalas do kapieli to tez spodobalo mi sie jak moj maly juz zupelnie dobrze bedzie siedzial to z malej wanienki ide z nim do duzej.
On uwielbia sie kapac a chlapie do tego ze szokzawsze jestem idealnie mokra hahaha a tak to bedzie mial jeszcze wsaprcie.
Kupilam natomiast jakis czas temu foczke i jest beznadziejna raz jej tylko uzylam bo maly obijal sobie jajeczka o ten kawalek ktory zatrzymuje malego zeby nie wysliznal sie.Mysle ze to jest spowodowane tym ze jest on za duzy do foczki dlatego z tego krzeselka raczej bedzie korzystac.
KARINA
Tobie mowie a sama tak samo sie zachowuje gdyby portfel byl taki gruuuuuuby to non stop zamawialabym cos mojemu malemuhahahah
Takie sa sliczne rzeczy
Co do krzeselka ktore pokazalas do kapieli to tez spodobalo mi sie jak moj maly juz zupelnie dobrze bedzie siedzial to z malej wanienki ide z nim do duzej.
On uwielbia sie kapac a chlapie do tego ze szokzawsze jestem idealnie mokra hahaha a tak to bedzie mial jeszcze wsaprcie.
Kupilam natomiast jakis czas temu foczke i jest beznadziejna raz jej tylko uzylam bo maly obijal sobie jajeczka o ten kawalek ktory zatrzymuje malego zeby nie wysliznal sie.Mysle ze to jest spowodowane tym ze jest on za duzy do foczki dlatego z tego krzeselka raczej bedzie korzystac.
KARINA
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
zaglądam tu zaglądam;-) hihi
wczoraj pytałyście ile pozycji rozkładania ma fotelik:-) więc pisze: 3...a najniższa wygląda tak:
kurde ten fotelik za ok. 1000 zarabisty Women! cholercia chyba by trzeba jakiś napad zrobić żeby pokupić takie fajowskie rzeczy....
Women pytałaś też o kółeczka...ma z tyłu co widać też na fotce;-)
wczoraj pytałyście ile pozycji rozkładania ma fotelik:-) więc pisze: 3...a najniższa wygląda tak:
kurde ten fotelik za ok. 1000 zarabisty Women! cholercia chyba by trzeba jakiś napad zrobić żeby pokupić takie fajowskie rzeczy....
Women pytałaś też o kółeczka...ma z tyłu co widać też na fotce;-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Women, to krzeslo FP co znalazlas - za 269zl wedlug danych na allegro jest z Jeleniej ...hmmm, myslalam, ze moze chodzi o Jelenia Gore - wyslalam 3 maile do sprzedajacego z pytaniem i dupa... nie odpisal... hmmm, teraz wyslalam kolejnego
Co do fotelika do auta tez juz myslalam o tym wiekszym, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, hmmm??
A ogorodek 5w1 tez zamawiam i nocnik FP tez...:-):-):-)
Krzeselko chyba jednak FP Rainforest - ale ciagel czekam na odpowiedzi na maile i wtedy albo w Polsce kupimy albo zamowimy z USA, to Baby ONO z pozostalych podoba mi sie najbardziej - oczywiscie po Fisher Price
Co do fotelika do auta tez juz myslalam o tym wiekszym, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, hmmm??
A ogorodek 5w1 tez zamawiam i nocnik FP tez...:-):-):-)
Krzeselko chyba jednak FP Rainforest - ale ciagel czekam na odpowiedzi na maile i wtedy albo w Polsce kupimy albo zamowimy z USA, to Baby ONO z pozostalych podoba mi sie najbardziej - oczywiscie po Fisher Price
karina1980
Jezeli chodzi o fotelik ja kupilam taki 0-18kg i jestem z niego bardzo zadowolona.Jest bardzo wygodny i stabilny maly jak jechal w nim ani razu mi nie plakal w odroznieniu od 0-13.
KARINA
KARINA
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Jezeli chodzi o fotelik ja kupilam taki 0-18kg i jestem z niego bardzo zadowolona.Jest bardzo wygodny i stabilny maly jak jechal w nim ani razu mi nie plakal w odroznieniu od 0-13.
KARINA
a mozesz pokazac jaki?
ja kupilam takie krzesełko CONECO KRZESEŁKO PLANET DO KARMIENIA --WYS GRATIS (323513963) - Aukcje internetowe Allegro i juz go przetestowalismy z Adaskiem i jestesmy bardzo zadowoleni:-)
teraz sie zastanawiam nad takim panelem z kierownica przykrecanym do wozeczka ale jeszcze mysle:-)
teraz sie zastanawiam nad takim panelem z kierownica przykrecanym do wozeczka ale jeszcze mysle:-)
reklama
karina1980
a mozesz pokazac jaki?
Podaje link do niego
EKSKLUZYWNY FOTELIK NOWOŚĆ 2008!!!+MIŁY GRATIS! (339101321) - Aukcje internetowe Allegro
tutaj jest widoczne jakie jest mzoliwe nachylenie fotelika.