reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Karina kurcze jaka obraza,to trzeba pytac co kupic a nie sie pozniej obrazac ja tego nie czaje,mam nadzieje ze mnie rozumiesz.
Zobacz znalazłam podobne do twojego i bardzoooooo mi sie podoba kurcze ale cena juz nie.
!Krzesełko Do Karmienia ,,OSKAR,,Wysyłka Gratis! (337950388) - Aukcje internetowe Allegro
337950388_2
337950388

Karina kurcze jaka obraza,to trzeba pytac co kupic a nie sie pozniej obrazac ja tego nie czaje,mam nadzieje ze mnie rozumiesz.
Zobacz znalazłam podobne do twojego i bardzoooooo mi sie podoba kurcze ale cena juz nie.
!Krzesełko Do Karmienia ,,OSKAR,,Wysyłka Gratis! (337950388) - Aukcje internetowe Allegro
337950388_2
337950388

Dokladnie Women niby ten sam rodzaj ale to wyglada o niebo lepiej i ladniej nie mogli tego wziasc???!!!
Widzisz chcieli dobrze ale wzieli zupelnie przeciwienstwo tego co ja sobie wymarzylam.
W poprzednim poscie napisalam Ci na czym mi zalezy a ten kilku rzeczy nie ma no i wyglad....
Jasne ze Ciebie rozumie nawet nie wiesz jak dobrze ehhhhh.

Zawsze mozesz cos wymyslici kupic nowe,ze cos pękło,albo ze sie nie składa,albo ze nie rozkłada sie oparcie.......Pomysl zeby nie wyszło ze wybrzydzasz.A moze ci sie spodoba poczekajmy.
Ja chyba własnie to zamówie cholera odrzałuje ale pozniej bedzie mial siedzenie,no i coteraz z tym ogródkiem 5w1 tez zamowic > najwyzej jak bedzie wiekszy to na przyszłe wakacje bedzie miał do ogrodu no nie>

Karina szczerze to mnie tak sobie sie widzą ale wiem np ze moja siostra uzywała go 0 lat temu tyle ze drewniany i do dzis sobie go chwali bo pozniej robisz z tego stoliczek i krzesełko i dziecko samo sobie je rysyje bawi sie.Jak dostaniesz i stwierdzisz ze naprawde jest do d... to sprzedaz i kupic nowe.Po sprawie
ja szperam i spzeram na allegro szukam takiego sprzedawcy co bym mogla kilka rzeczy naraz kupic i zaoszczedzic na przesylce musze cos kupic mojemu bąbelkowi hihi

Widzę że mamy podobnego świra na punkcie allegro i zabawek dla naszych maluchów hihi ja tylko co jakiś czas informuje M co i za ile a on podlicza :-D:-D

też kiedyś na nie patrzyłam i wydaje mi się, że to jest bardziej funkcjonalne niż to ze stolikiem choć by dla tego że ma regulacje wysokości.
Ja już miałam prawie zamawiać to z USA

B000I5T3T6.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

ale cholerka wyliczyłam że za długo sie czeka i bym je miała dopiero jak Kacper miał by już jakoś 7,5 miesiąca trochę późno i dlatego z M stwierdziliśmy że zamówimy to
fp0541_2.jpg

Z Polski szybciej no i taniej.

Sabinko jak by coś cię niepokoiło w tym krzesełku to daj znać w razie czego choć mam nadzieję, że wszystko jest w nim OKI

reklama
No i własnie doszłam do wniosku ze tez je zamówie.Jednak FP wygrało.
Treaz ja najtaniejznalzłam za 285zl plus przesyłka.ma któras z wastańszą aukcje?
Własnie sabinko pisz jak cos nie tak.

A tu taki gadżet hihi zajebisty ten fotelik ale jaka cannna....
340504900

7.jpg

NOWOSC Krzeselko do karmienia i zabaw BLOOM fresco (340504900) - Aukcje internetowe Allegro

noooo widziałam je i silna mi ciekła ale to już takie typowe krzesełko dla "rodziców" super wygląda.

Czyli co będziemy miały te same krzesełka i Ogród 5w1 :D fajnie będziemy się wymieniać doświadczeniami hihi

Kurcze tylko Sabinka tu chyba nie zagląda

Do góry