reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama

Women wg mnie sa ladne i mysle ze funkcjonalne. Dla mnie wazne zeby bylo:oparcie uchylne,pokrycie latwe do utrzymania czystosci, duza tacka,kolka z mozliwoscia blokady a ten fotelik z tego co widzialam to wszystko ma:tak:Jezeli chodzi o kolory to wszystkie sa ladne oprocz tego granatowego jak dla mnie zaciemny kolor.Reszta kolorow jest bardzo przyjemna pastelowa.

Ja nie wiem jest tyle ladnych krzeselek a mi musieli wybrac inne:-(powiedzcie dziewczyny szczerze czy ktores z Was podoba sie to??????

Women wg mnie sa ladne i mysle ze funkcjonalne. Dla mnie wazne zeby bylo:oparcie uchylne,pokrycie latwe do utrzymania czystosci, duza tacka,kolka z mozliwoscia blokady a ten fotelik z tego co widzialam to wszystko ma:tak:Jezeli chodzi o kolory to wszystkie sa ladne oprocz tego granatowego jak dla mnie zaciemny kolor.Reszta kolorow jest bardzo przyjemna pastelowa.

Ja nie wiem jest tyle ladnych krzeselek a mi musieli wybrac inne:-(powiedzcie dziewczyny szczerze czy ktores z Was podoba sie to??????

Wiem ze rodzina zamowila ten co pokazalam wyzej albo ten co nizej genralnie to ten sam fotelik

Karina szczerze to mnie tak sobie sie widzą ale wiem np ze moja siostra uzywała go 0 lat temu tyle ze drewniany i do dzis sobie go chwali bo pozniej robisz z tego stoliczek i krzesełko i dziecko samo sobie je rysyje bawi sie.Jak dostaniesz i stwierdzisz ze naprawde jest do d... to sprzedaz i kupic nowe.Po sprawie
ja szperam i spzeram na allegro szukam takiego sprzedawcy co bym mogla kilka rzeczy naraz kupic i zaoszczedzic na przesylce musze cos kupic mojemu bąbelkowi hihi

Karina szczerze to mnie tak sobie sie widzą ale wiem np ze moja siostra uzywała go 0 lat temu tyle ze drewniany i do dzis sobie go chwali bo pozniej robisz z tego stoliczek i krzesełko i dziecko samo sobie je rysyje bawi sie.Jak dostaniesz i stwierdzisz ze naprawde jest do d... to sprzedaz i kupic nowe.Po sprawie
ja szperam i spzeram na allegro szukam takiego sprzedawcy co bym mogla kilka rzeczy naraz kupic i zaoszczedzic na przesylce musze cos kupic mojemu bąbelkowi hihi

Wiem wiem Women porazka:sorry2:mam nadzieje ze w rzeczywistosci zobacze w innym swietle chociaz watpie.Co do sprzedazy to cos Ty wiesz jaka obraza bylaby...........
Tez staram sie zamawiac od jednego sprzedawcy dzisiaj udalomi sie zamowic tak kilka ubranek.
Ale jezeli chodzi o mate i ogrodek to tak nie dalo sie:happy:

reklama
Do góry