reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

w kubusiu puchatku nie pasuje mi to, ze brakujace slowa, ktore trzeba wklejac sa w postaci kolorowych rysunkow.
Tak, rzeczywiście, mogłyby to być słowa lub czarno-białe obrazki. We Franklinie właśnie są czarno-białe.

EDIT: Carioca, ja jestem bardzo pesymistycznie nastawiona na dodatki do gazet, bo widzę je na co dzień i większość to moim zdaniem szajs. Ale ok, będę zawiadamiać, jeśli zapamiętam coś, bo jest tego od groma i więcej:-D:-p

Ostatnia edycja:
reklama
ja ostatnio kupilam kubusia puchatka z aparatem i takim czyms do puszczania baczkow. super. baczkami piotrus zachwyciny. aparatem mniej bo juz wczesniej mial jeden. tak nawiasem mowiac to kupiony w biedronce.

Dzięki Majandra, znajdę sobie w necie i zaprenumeruję Franklina i Naklejkowe szalenstwo, bo moj Staś to naklejkowy szaleniec :-D
i tak serio - jak by były jakieś fajne dodatki w gazetkach, to koniecznie daj znać. W tych babskich też, np przed świętami w Pani domu była foremka silikonowa do pieczenia, za 10 zł. Super się sprawdza :tak: Nie zawsze podczytuję forum, więc jakby było coś fajnego to skrobnij mi pw, proszę :tak:

Mogłabyś podac stronę, na której zaprenumerujesz bo szukałam, ale niestety bez rezultatu :sorry:

Mateusz bardzo lubi Teletubisie i Dobranocny ogród ale i tak nr.1 są Barbie:sorry2:to Oli one się już znudziły a jemu nie:no:

reklama
ani ja , ani Jultika nie mamy pojecia o bajkach, ktore wspominacie:szok::zawstydzona/y:

W najnowszym numerze Świnki Peppy jest stetoskop. Może zacznij od tego. Ja kupiłam i Maciuś udaje, że coś mu jest i karze się badać :-D

Julitka nas bada wszystkim, co jest w maire dlugie:-D:-D:-D:-D i daje zatrzyki wszystkim, co kluje:-D:-D:-D:-D

My przetestowaliśmy już chyba większość i z czystym sumieniem mogę polecić FRANKLINA, PUCHATKOWE ZABAWY i MISIA (choć jest najtrudniejszy, ale ma sporo fajnych wierszyków, niestety Maciusia nie interesują). Te dwie pierwsze pozycje są również teoretycznie przeznaczone dla dzieci powyżej 3 lat, ale mimo to można sporo z tego robić już z naszymi maluchami. ŚWINKA PEPPA też fajna, ale jest tam o wiele więcej ćwiczeń na pisanie, co na razie, jak wiadomo, odpada :-D. We FRANKLINIE są naklejki z liczbami i literkami. Można w ten sposób już uczyć dodawać i czytać. Maciusia dodawanie interesuje, czytanie już nie ;-) Jest też fajna pozycja NAKLEJKOWE SZALEŃSTWO z Puchatkiem. Są to opowieści, w których zamiast niektórych słów wkleja się obrazki. BOB BUDOWNICZY oraz TOMEK I PRZYJACIELE są moim zdaniem najmarniejsze jeśli chodzi o edukację. :sorry:

a zna macius juz cyfry, zeby dodawac? Julitka liczyc lubi, ale cyferki ja nie interesuja. literki tez jeszcze nie.

ja ostatnio kupilam kubusia puchatka z aparatem i takim czyms do puszczania baczkow. super. baczkami piotrus zachwyciny. aparatem mniej bo juz wczesniej mial jeden. tak nawiasem mowiac to kupiony w biedronce.

ja kupilam z tablica do ryoswania. poodbala sie niunce

Do góry