reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

w kubusiu puchatku nie pasuje mi to, ze brakujace slowa, ktore trzeba wklejac sa w postaci kolorowych rysunkow.
Tak, rzeczywiście, mogłyby to być słowa lub czarno-białe obrazki. We Franklinie właśnie są czarno-białe.

EDIT: Carioca, ja jestem bardzo pesymistycznie nastawiona na dodatki do gazet, bo widzę je na co dzień i większość to moim zdaniem szajs. Ale ok, będę zawiadamiać, jeśli zapamiętam coś, bo jest tego od groma i więcej:-D:-p

Ostatnia edycja:
reklama
ja ostatnio kupilam kubusia puchatka z aparatem i takim czyms do puszczania baczkow. super. baczkami piotrus zachwyciny. aparatem mniej bo juz wczesniej mial jeden. tak nawiasem mowiac to kupiony w biedronce.

Dzięki Majandra, znajdę sobie w necie i zaprenumeruję Franklina i Naklejkowe szalenstwo, bo moj Staś to naklejkowy szaleniec :-D
i tak serio - jak by były jakieś fajne dodatki w gazetkach, to koniecznie daj znać. W tych babskich też, np przed świętami w Pani domu była foremka silikonowa do pieczenia, za 10 zł. Super się sprawdza :tak: Nie zawsze podczytuję forum, więc jakby było coś fajnego to skrobnij mi pw, proszę :tak:

Mogłabyś podac stronę, na której zaprenumerujesz bo szukałam, ale niestety bez rezultatu :sorry:

Mateusz bardzo lubi Teletubisie i Dobranocny ogród ale i tak nr.1 są Barbie:sorry2:to Oli one się już znudziły a jemu nie:no:

reklama
ani ja , ani Jultika nie mamy pojecia o bajkach, ktore wspominacie:szok::zawstydzona/y:

W najnowszym numerze Świnki Peppy jest stetoskop. Może zacznij od tego. Ja kupiłam i Maciuś udaje, że coś mu jest i karze się badać :-D

Julitka nas bada wszystkim, co jest w maire dlugie:-D:-D:-D:-D i daje zatrzyki wszystkim, co kluje:-D:-D:-D:-D

My przetestowaliśmy już chyba większość i z czystym sumieniem mogę polecić FRANKLINA, PUCHATKOWE ZABAWY i MISIA (choć jest najtrudniejszy, ale ma sporo fajnych wierszyków, niestety Maciusia nie interesują). Te dwie pierwsze pozycje są również teoretycznie przeznaczone dla dzieci powyżej 3 lat, ale mimo to można sporo z tego robić już z naszymi maluchami. ŚWINKA PEPPA też fajna, ale jest tam o wiele więcej ćwiczeń na pisanie, co na razie, jak wiadomo, odpada :-D. We FRANKLINIE są naklejki z liczbami i literkami. Można w ten sposób już uczyć dodawać i czytać. Maciusia dodawanie interesuje, czytanie już nie ;-) Jest też fajna pozycja NAKLEJKOWE SZALEŃSTWO z Puchatkiem. Są to opowieści, w których zamiast niektórych słów wkleja się obrazki. BOB BUDOWNICZY oraz TOMEK I PRZYJACIELE są moim zdaniem najmarniejsze jeśli chodzi o edukację. :sorry:

a zna macius juz cyfry, zeby dodawac? Julitka liczyc lubi, ale cyferki ja nie interesuja. literki tez jeszcze nie.

ja ostatnio kupilam kubusia puchatka z aparatem i takim czyms do puszczania baczkow. super. baczkami piotrus zachwyciny. aparatem mniej bo juz wczesniej mial jeden. tak nawiasem mowiac to kupiony w biedronce.

ja kupilam z tablica do ryoswania. poodbala sie niunce

Do góry