reklama
kura domowa:)
Zaciekawiona BB
Nie pisałam że to ma być zabawka proszę uważniej czytać.
A super zabawką jest mały dmuchany basenik wypełniony kulkami, pod warunkiem że ma się miejsce w domu;-)
A super zabawką jest mały dmuchany basenik wypełniony kulkami, pod warunkiem że ma się miejsce w domu;-)
kura domowa:)
Zaciekawiona BB
Przepraszam, ale to forum jest dla wszystkich (i każdy może pisać co chce) czy tylko dla jakiejś grupy wtajemniczonych?
papa:-)
AsiKC chodziło o to byś uderzyła do ciężarówek z taki pomysłem, ponieważ takie pamiątki robi sie niemowlakom a nie ponad dwuletnim dzieciomPrzepraszam, ale to forum jest dla wszystkich (i każdy może pisać co chce) czy tylko dla jakiejś grupy wtajemniczonych?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No wybacz, czy jakbym Cię zwyzywała, to też byś była za tym, że możemy pisać co chcemy?(i każdy może pisać co chce)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ponieważ Maciuś bardzo lubi szaleć od wujka dostanie:
KUBUŚ PUCHATEK-WIETRZNY DZIEŃ -GRA HASBRO - 24 H (849789858) - Aukcje internetowe Allegro
W Smyku jest teraz na to promocja za 30 zł.
KUBUŚ PUCHATEK-WIETRZNY DZIEŃ -GRA HASBRO - 24 H (849789858) - Aukcje internetowe Allegro
W Smyku jest teraz na to promocja za 30 zł.
AsiaKC
Just mama
Fajna ta gra!
Kiedyś była taka ze słoniem - Elefun się to nazywało, czy jak?
Hmmm, moje dzieci by się chyba odnalazły w takiej. Pomyślimy
Kurczę, u nas w rodzinie rodzice wymyślają jeden prezent większy dla dziecka i koszty rozkładamy na wszystkich... prezent ma być za ok 250-300 zł
Wymyślcie nam coś - dla dwulatka i 4,5latka... Niegabarytowe to musi być bo miejsca naprawdę nie mamy w domu
Kiedyś była taka ze słoniem - Elefun się to nazywało, czy jak?
Hmmm, moje dzieci by się chyba odnalazły w takiej. Pomyślimy
Kurczę, u nas w rodzinie rodzice wymyślają jeden prezent większy dla dziecka i koszty rozkładamy na wszystkich... prezent ma być za ok 250-300 zł
Wymyślcie nam coś - dla dwulatka i 4,5latka... Niegabarytowe to musi być bo miejsca naprawdę nie mamy w domu
donkat
Fanka BB :)
ja do tego Elefun to juz dawno sie przymierzalam, ale tam jest jakis duzy wiek podany, wiec spasowalam
Asia, kurcze duzo kasy i trudno cos jednego-mlaego wymyslec. sa rozne zestawy majsterkowiczow, warsztaty itp itd, al eto jest wlasnie przestrzeniochlonne
Pawelek gra na komputerze? moze jakies gry? laptopy pewnie maja?
coz ja bede wymyslac, jak pewnie wszystko juz maja
Asia, kurcze duzo kasy i trudno cos jednego-mlaego wymyslec. sa rozne zestawy majsterkowiczow, warsztaty itp itd, al eto jest wlasnie przestrzeniochlonne
Pawelek gra na komputerze? moze jakies gry? laptopy pewnie maja?
coz ja bede wymyslac, jak pewnie wszystko juz maja
reklama
AsiaKC
Just mama
Laptopów nie mają, Paweł czasem gra na komputerze stacjonarnym w domu ale rzadko i głównie na necie na stronkach bajkowych się bawi w układanki i labirynty i kolorowanie na ekranie.
Mamy trochę gier na płytach, głównie leżą, więc to odpada...
Zestaw majsterkowicza (bez stołu, ale sporo elektronarzędzi i innych dupereli) dostał Łukasz w zeszłym roku i świetnie się sprawują - zajmują już całe swoje pudełko więc nie bedziemy dokładać ;-)
Mogą być np dwa prezenty tańsze ale nie więcej... mam poważny problem. Nie chcę kupić byle czego, byleby było a z drugiej strony zupełnie brak mi pomysłów :-(
Myśleliśmy o jednym wspólnym wypasionym - np quadzie czy aucie na akumulator ale po 1 nie ma gdzie postawić, a po 2 szkoda prezentować im zabawkę, której do wiosny nie moga używać, a po 3 potem pewnie musiałaby stać u dziadków, więc dostęp i radość mocno ograniczona...
Aaaaaaaaaaaa - szału dostanę... kto wymyślił swięta??? ;-)
Mamy trochę gier na płytach, głównie leżą, więc to odpada...
Zestaw majsterkowicza (bez stołu, ale sporo elektronarzędzi i innych dupereli) dostał Łukasz w zeszłym roku i świetnie się sprawują - zajmują już całe swoje pudełko więc nie bedziemy dokładać ;-)
Mogą być np dwa prezenty tańsze ale nie więcej... mam poważny problem. Nie chcę kupić byle czego, byleby było a z drugiej strony zupełnie brak mi pomysłów :-(
Myśleliśmy o jednym wspólnym wypasionym - np quadzie czy aucie na akumulator ale po 1 nie ma gdzie postawić, a po 2 szkoda prezentować im zabawkę, której do wiosny nie moga używać, a po 3 potem pewnie musiałaby stać u dziadków, więc dostęp i radość mocno ograniczona...
Aaaaaaaaaaaa - szału dostanę... kto wymyślił swięta??? ;-)
Podziel się: