reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

No to rzeczywiście bardzo dla dzieci :eek:

Dla dwulatków pod choinkę jak znalazł! Proponuję kupic pół kg gipsu i ramki w ikei - na pewno taniej wyjdzie... i lepsza zabawa będzie.

reklama
No może nie pisałaś ale my tutaj piszemy o zabawkach, dla dzieci - nie dla rodziców...
Wystarczy obejrzeć kilka ostatnich stron.
Więc jak się zjawiasz znikąd z taką reklamą to na pewno nie w tym wątku.
Lepiej do ciężarówek uderz...

Fajna ta gra! :-D
Kiedyś była taka ze słoniem - Elefun się to nazywało, czy jak?
Hmmm, moje dzieci by się chyba odnalazły w takiej. Pomyślimy :tak:
Kurczę, u nas w rodzinie rodzice wymyślają jeden prezent większy dla dziecka i koszty rozkładamy na wszystkich... prezent ma być za ok 250-300 zł
Wymyślcie nam coś - dla dwulatka i 4,5latka... Niegabarytowe to musi być bo miejsca naprawdę nie mamy w domu :no:

ja do tego Elefun to juz dawno sie przymierzalam, ale tam jest jakis duzy wiek podany, wiec spasowalam:zawstydzona/y:

Asia, kurcze duzo kasy i trudno cos jednego-mlaego wymyslec. sa rozne zestawy majsterkowiczow, warsztaty itp itd, al eto jest wlasnie przestrzeniochlonne:sorry:
Pawelek gra na komputerze? moze jakies gry? laptopy pewnie maja?
coz ja bede wymyslac, jak pewnie wszystko juz maja:-D:-D

reklama
Laptopów nie mają, Paweł czasem gra na komputerze stacjonarnym w domu ale rzadko i głównie na necie na stronkach bajkowych się bawi w układanki i labirynty i kolorowanie na ekranie.
Mamy trochę gier na płytach, głównie leżą, więc to odpada...

Zestaw majsterkowicza (bez stołu, ale sporo elektronarzędzi i innych dupereli) dostał Łukasz w zeszłym roku i świetnie się sprawują - zajmują już całe swoje pudełko więc nie bedziemy dokładać ;-)

Mogą być np dwa prezenty tańsze ale nie więcej... mam poważny problem. Nie chcę kupić byle czego, byleby było a z drugiej strony zupełnie brak mi pomysłów :-(

Myśleliśmy o jednym wspólnym wypasionym - np quadzie czy aucie na akumulator ale po 1 nie ma gdzie postawić, a po 2 szkoda prezentować im zabawkę, której do wiosny nie moga używać, a po 3 potem pewnie musiałaby stać u dziadków, więc dostęp i radość mocno ograniczona...

Aaaaaaaaaaaa - szału dostanę... kto wymyślił swięta??? ;-)

Do góry