reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Asia, a musi byc to taka duza kwota? albo kupcie za czesc jakies rzeczy potrzebne im na codzien: np. ubranka a za mniejsza kaske jakis prezent. wtedy beda szczesliwi z zabawki, a poza tym bedzie pozytek dla was, bo nie ebdziecie musieli pozniej wydawac pieniedzy na ciuchy

reklama
moze jakies plyty do nauki ang dla dzieci?

a' propos tego co zaproponowalam, to Jultika ma szal an punkcie plyt: Ang. w domu.
ciagle tylko slysze :wlac dziewcinke, glosno, glosno :)
lubi te ih piosenki, niekotre nawet probuje spiewac. nauczyla sie juz z 6 slowek. moze gdybym bardziej ja pilnowala, to by zapamietala wiecej

Ostatnia edycja:
Asia a może coś do pokoiku jakas fajna pościel w auta albo firanka:sorry:może radio?
albo puzzle kuliste,auta zdalnie sterowane:sorry:a czym się cłopcy interesują ,mają jakies swoje ulubione bajki ,postacie z bajek? może cos właśnie z ich ulubieńcami:sorry:

Dzięki dziewczyny :tak:

Tor shake&go już wymyśliłam też, jeszcze muszę męża przekonać do niego...

Projektor fajny, mamy niby już w domu podobny z biedronki ale kiepskawo działa światełko (właściwie rysować moża tylko jak jest ciemno w pokoju) więc może porządny pozwoli się wreszcie porządnie pobawić? Musiałabym go obejrzeć...

Zegarek oglądaliśmy u znajomych - podobał się chłopcom więc też rozważymy :tak:

Duplo odpada - chłopcy mają ogromy zestaw klocków i pojazdy i kolejkę rozbudowaną bo dużo klocków odziedziczyliśmy po moich bratankach. Zwykłe lego Paweł dostał na 4te urodziny więc też niebardzo.

reklama

O, Agulka, też o tym myśleliśmy:tak::-) Ale za duży wybór tego wszystkiego i nadal nie wiemy, co mu kupić. Ale jeszcze raz weźmiemy pod uwagę tę grę.
ja też już kiedyś zastanawiałam sie nad tą grą dla dzieci i wczoraj pomyślałam ze mogła bym ja kupic dla Olivci(chrześcica D):tak:Ja pamiątam że kiedyś miałam taką podobną gre tylko ze znakami drogowymi i D mówił ze też taką w dzieciństwie miał tą ze znakami:rofl2::-)

Do góry