dobry pomysł ...... ale my raczej nie kupimy zobaczymy czy starczy nam z kredytu i już zamontujemy na nowym podwórkuja wlasnie wczoraj podjelam temat zjezdzalni u tesciow i tesciowa poweidziala, zebym wybrala cos drozszego, to sie wszyscy zrzuca w ramach urodzin:-)
mysle wiec o tym zestawie: basen + zjezdzalnia, ktore wkleilam wczoraj
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Zuzia ma coś takiego
SMOBY ZJEŻDŻALNIA Z BASENEM KUBUŚ PUCHATEK!!! (691256830) - Aukcje internetowe Allegro
dostała na ostatnie święta i trochę się tym bawi ale bez przesady
ja na urodziny Zuzki chcę zorganizować zrzutkę na sesję fotograficzną miałam to zrobić rok temu ale jakoś nie wyszło
co do zabawek to raczej nieczego większego nie planuję chyba że siostry W będą bardzo dopytywać to może w końcu dostanie ten wózek dla lalek bo jeszcze nie ma
SMOBY ZJEŻDŻALNIA Z BASENEM KUBUŚ PUCHATEK!!! (691256830) - Aukcje internetowe Allegro
dostała na ostatnie święta i trochę się tym bawi ale bez przesady
ja na urodziny Zuzki chcę zorganizować zrzutkę na sesję fotograficzną miałam to zrobić rok temu ale jakoś nie wyszło
co do zabawek to raczej nieczego większego nie planuję chyba że siostry W będą bardzo dopytywać to może w końcu dostanie ten wózek dla lalek bo jeszcze nie ma
Co do zabawek to u mnie jak na typowa dzewczynke przystalo w ruchu sa garnuszki, talerzyki,filizaneczki, Hani chyba po mamie odziedziczyla zamilowanie do kuchni gotowania
http://img10.imageshack.us/i/dsc07523p.jpg/
Wozki i lalki tez uwielbia dlatego z prezentem na urodziny nie mamy problemu moi rodzice kupuja lalke z akcesoriami a my do niej cale wyposazenie lozeczko, nosidelko, przewijak itp itd, mam juz tez jeden prezent mate wodna z teletubisiami i cztery rysunki wodne mniejsze sprowadzanie z Angli
http://img10.imageshack.us/i/dsc07523p.jpg/
Wozki i lalki tez uwielbia dlatego z prezentem na urodziny nie mamy problemu moi rodzice kupuja lalke z akcesoriami a my do niej cale wyposazenie lozeczko, nosidelko, przewijak itp itd, mam juz tez jeden prezent mate wodna z teletubisiami i cztery rysunki wodne mniejsze sprowadzanie z Angli
Donkat - Stas ma dluzsza zjedzalnie tzn okolo 150 cm slizgu...a i tak uwazam ze na teraz za krotka. Wiec radzilabym wybrac dluzsza niz pokazala Luandzia ( mimo ze napisane od lat 2)
My na urodzinki sie zastanawiamy na kolejka, taka samojezdzaca -macie jakies fajne typy?
Ostatnia edycja:
Luandzia, Hruda, ale mozna uzywac osobno zjezdzalni niekoniecznie wstawionej do basenu, tak?
reklama
W kazdym wiekszym sklepie zabawkowym, moja kolezanka kupowala w ToysRaus
Search Results "aquadraw" - Toys R Us - Britain's greatest toy store
Search Results "aquadraw" - Toys R Us - Britain's greatest toy store
Podziel się: