reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ok, dzięki. Tylko gdzie ja mam tego szukać w sklepie. U nas nigdzie nie ma. To może kupię Twojego sprzedawcy
i chyba ma najtaniej bardzo szybko kurier przyjechałok, dzięki. Tylko gdzie ja mam tego szukać w sklepie. U nas nigdzie nie ma. To może kupię Twojego sprzedawcy
luandzia1
Entuzjast(k)a
Część dziewczyny witam się tutaj bo na główny chyba już mi nie starczy sił...
Znalazłam w końcu stolik z krzesełkiem który kupie Zuzi na gwiazdkę w ramach prezentu :-) najpierw myślałam o tym
- JUST FUN - CENTRUM ZABAW, STOLIK + 2 KRZESŁA (505559929) - Aukcje internetowe Allegro
i miałam go nawet przed chwilą kupić ale znalazłam coś takiego
STOLIK + KRZESEŁKO - meble dzieciece SERIA SAFARI (498800159) - Aukcje internetowe Allegro
a że Zuzka w swoim pokoju do zabawy ma wszystko z motywem safari ( to znaczy będzie mieć bo jeszcze wielu rzeczy brakuje np lampy )
do tego siostry W się złożą i dokupią do kompletu taki regał
REGAŁ ŻYRAFY - MEBLE DLA DZIECI - SERIA SAFARI (501154981) - Aukcje internetowe Allegro
stwierdziliśmy z W że Zuzia ma już zdecydowanie za dużo zabawek a tak przynajmniej urządzimy jej pokój
Znalazłam w końcu stolik z krzesełkiem który kupie Zuzi na gwiazdkę w ramach prezentu :-) najpierw myślałam o tym
- JUST FUN - CENTRUM ZABAW, STOLIK + 2 KRZESŁA (505559929) - Aukcje internetowe Allegro
i miałam go nawet przed chwilą kupić ale znalazłam coś takiego
STOLIK + KRZESEŁKO - meble dzieciece SERIA SAFARI (498800159) - Aukcje internetowe Allegro
a że Zuzka w swoim pokoju do zabawy ma wszystko z motywem safari ( to znaczy będzie mieć bo jeszcze wielu rzeczy brakuje np lampy )
do tego siostry W się złożą i dokupią do kompletu taki regał
REGAŁ ŻYRAFY - MEBLE DLA DZIECI - SERIA SAFARI (501154981) - Aukcje internetowe Allegro
stwierdziliśmy z W że Zuzia ma już zdecydowanie za dużo zabawek a tak przynajmniej urządzimy jej pokój
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Świetne te mebelki. A regał w szczególności
luandzia1
Entuzjast(k)a
Też mi się podobają nawet bardzo zwłaszcza że ja jestem strasznie nakręcona jeżeli chodzi o to urządzanie pokoju Zuzki jak kiedyś skończę to porobię zdjęcia :-)
na razie kombinuję skąd wziąć kasę na to wszystko
planuje jeszcze kupić parę takich liści
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Bladachimy i namioty nad łóżka | LÖVA | Baldachim
i poprzykręcać do ścian
no i jeszcze teściowa kupi Zuzce takie lustro (też w ramach gwiazdkowego prezentu)
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Lustro
na razie kombinuję skąd wziąć kasę na to wszystko
planuje jeszcze kupić parę takich liści
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Bladachimy i namioty nad łóżka | LÖVA | Baldachim
i poprzykręcać do ścian
no i jeszcze teściowa kupi Zuzce takie lustro (też w ramach gwiazdkowego prezentu)
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Lustro
luandzia1
Entuzjast(k)a
mam tylko problem jeżeli chodzi o te mebelki bo mnie bardzo się podobają ale czy w praktyce będą się sprawdzać jak myślicie ??? bo mam traumę po ostatnich zakupach na allegro
reklama
Podziel się: