reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Justa chodzi o ten ze zjeżdżalnią zakręconą?
Jesli tak to ten mój jest lepszy,( według mnie) kilka dziewczyn też go ma. Sa figurki, a w ogóle widziałaś sama na allegro

Część dziewczyny witam się tutaj bo na główny chyba już mi nie starczy sił...
Znalazłam w końcu stolik z krzesełkiem który kupie Zuzi na gwiazdkę w ramach prezentu :-) najpierw myślałam o tym

- JUST FUN - CENTRUM ZABAW, STOLIK + 2 KRZESŁA (505559929) - Aukcje internetowe Allegro

i miałam go nawet przed chwilą kupić ale znalazłam coś takiego

STOLIK + KRZESEŁKO - meble dzieciece SERIA SAFARI (498800159) - Aukcje internetowe Allegro

a że Zuzka w swoim pokoju do zabawy ma wszystko z motywem safari ( to znaczy będzie mieć bo jeszcze wielu rzeczy brakuje np lampy :crazy:)
do tego siostry W się złożą i dokupią do kompletu taki regał
REGAŁ ŻYRAFY - MEBLE DLA DZIECI - SERIA SAFARI (501154981) - Aukcje internetowe Allegro

stwierdziliśmy z W że Zuzia ma już zdecydowanie za dużo zabawek a tak przynajmniej urządzimy jej pokój

Też mi się podobają :tak: nawet bardzo zwłaszcza że ja jestem strasznie nakręcona jeżeli chodzi o to urządzanie pokoju Zuzki jak kiedyś skończę to porobię zdjęcia :-)
na razie kombinuję skąd wziąć kasę na to wszystko

planuje jeszcze kupić parę takich liści
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Bladachimy i namioty nad łóżka | LÖVA | Baldachim
i poprzykręcać do ścian
no i jeszcze teściowa kupi Zuzce takie lustro (też w ramach gwiazdkowego prezentu)
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Lustro

mam tylko problem jeżeli chodzi o te mebelki bo mnie bardzo się podobają ale czy w praktyce będą się sprawdzać jak myślicie ??? bo mam traumę po ostatnich zakupach na allegro :zawstydzona/y:

reklama
Mebelki śliczne. Co do zakupów na allegro zawsze można zwrócić jeśli będzie coś nie tak. Widzę, że sporo mają negatywów i neutrali :dry:

Do góry