reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Agulka dzięki za pomysły. Niestety pierwszy opada bo Tuśka ostatnio upodbała sobie wspólne zabawy z Mafim i nie pilnowani specjalnie poniszczyli dreniane klocki więc obawiam się że i z tym by tak się skończyło. Mafi sam z siebie jej zabawek nie rusza ale jak ona mu podtyka i chce się bawić to już co innego i co dziwne plastikowych rzeczy nawet nie ma mowy żeby nawet w zabawie ruszył a te drewniane zżarł:wściekła/y: co do drugiej to fajne ale tak jak pisałam brak miejsca na duże rzeczy. Jeśli chodzi o kierownicę to sama nie wiem muszę pomyśleć.
Majandra z tym allegro tak już jest ja ostatnio też zakupiłam kilka zabawek taniej niż na allegro w sklepie choćby to krzesełko uczydełk kupiłam za niecałe 143zł a na allegro w najtańszej opcji z przesyłką musiała bym dać minimum 170zł:tak:

Kupiliśmy dziś w Carrefourze FISHER PRICE ZNIKOPIS NOWOŚĆ 2008 (500606487) - Aukcje internetowe Allegro za 65 zł. Czyli allegro nie zawsze tanie.
z tym allegro to jest tak, że trzeba trafic i polować, ja głupia siedzę conajmniej tydzień przy jednej rzeczy, ale jeszcze sie nie trafiło, że kupiłam drożej niz na allegro, więc zakupy tam to dla nałogowców;-);-);-)

Np. wodny świat kubusia puchatka kupiłam za 24zł + 12 przesyłka :tak::-D:-D a kupowałam dwa:tak::tak::tak:

Oj z tym nałogiem to faktycznie masz rację ja też cierpiałam na syndrom nałogu bo zawsze z nudów w pracy grzebałam i kusiło licytować a nóż widelec się uda na szczęście trafiłam na Was i zamieniłam swój allegro nałóg na bbnałóg przy najmniej po portfelu tak nie uderza:-D

z tym allegro to jest tak, że trzeba trafic i polować, ja głupia siedzę conajmniej tydzień przy jednej rzeczy, ale jeszcze sie nie trafiło, że kupiłam drożej niz na allegro, więc zakupy tam to dla nałogowców;-);-);-)

Np. wodny świat kubusia puchatka kupiłam za 24zł + 12 przesyłka :tak::-D:-D a kupowałam dwa:tak::tak::tak:
daj linka od kogo kupilaś wodny świat

Agulka możesz wprawnym okiem spojrzeć w katalogu SMYKa na te wodne zabawki i powiedzieć co lepiej kupić?
Od nich też brałaś fontannę?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry