reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Smyk jest raczej drogi. Wodny Swiat kosztuje 71 zika - tyle ja placilam, nie wiem skad ta cena? na ich stronie, tak? Ale fajne sa zabawki firmy Smiki ( chyba firmowka Smyka bo nigdzie indziej ich nie widzialam ) ladniejsza od Fishera, takie w stylu Tiny.

kuzynka zachwalal te firme i chyba mowila ze w tesco sa ich zabawki

reklama
Byłam, ale u mnie w Smyku brak. Nie mogłam się dopchać do obsługi. Oliwka trochę rozrabiała i podarowałam sobie. Ludzi jak mrówek. :wściekła/y:

Ja zamawiałam jakieś dwa tyg temu na allegro 2 sztuki dla Oliwki i jej kuzynki zapłaciłam 39 zł za szt. teraz w takiej cenie nie znalazłam.
Karton (mam nie rozpakowane w sobotę obie panienki zostaną) jest większe od laptopa jak pisała Hurda.

Swoją drogą niezłe kokosy zbijają na allegro.

Udało mi się zwrócić podrobioną Kuchnię Kubusia Puchatka i dzisiaj kupiłam bezpieczną i oryginalna w Selgrosie za 120 zł na allegro sprzedają je za 165 zł + przesyłka :angry:

Na Mikołaja kupiłam książkę o Kubusiu, a właściwie piosenki + muzyczkę (z boku jest panel gdzie puszcza muzykę do odpowiedniej strony). Spróbuję poszukać zdjęcia. :-)

Jeśli chodzi o zabawki "Smiki" to mamy traktorek ze zwierzątkami. Na allegro są droższe niż w Smyku. Wykonane są bardzo porządnie. Nie mają ostrych krawędzi. Oliwce podobają się zwierzątka już potrafi je odkładać na odpowiednie miejsca.

Ostatnia edycja:
ja teraz sie wzdragam przed zakupami zabawek an allegro, bo nie raz zauwazylam, ze jest drozej niz wsklepie a po doliczeniu przesylki to juz w ogole!!!!!!!!!!!!:szok:

zakupy zabawkowe jecze przede mna. pojde jak sie przewala tlumy na mikolaja.

Dlatego ja zakupy świąteczne na allegro zrobiłam wcześniej :-) Teraz kupione zabawki mogą nie przyjść na czas to po pierwsze a po drugie i chyba najważniejsze to ceny :szok:

reklama
Dlatego ja zakupy świąteczne na allegro zrobiłam wcześniej :-) Teraz kupione zabawki mogą nie przyjść na czas to po pierwsze a po drugie i chyba najważniejsze to ceny :szok:

ja wczesniej zawsze lubilam miec wszystko z gory zaplanowane, kupione i z glowy.
jednak po 7 wspolnych latach z P udzielilo mi sie od niego, ze wszystko na ostatnia chiwle, bo przeciez sie zdazy:baffled:

Do góry