reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

ja wczesniej zawsze lubilam miec wszystko z gory zaplanowane, kupione i z glowy.
jednak po 7 wspolnych latach z P udzielilo mi sie od niego, ze wszystko na ostatnia chiwle, bo przeciez sie zdazy:baffled:

M. też ma podobne podejście, ale postawiłam go przed faktem dokonanym ;-) Kurier zapukał do drzwi i trzeba było zapłacić.

reklama
A my na szczęście mamy juz prezenty kupione( pierwszy raz tak szybko), bo teraz byłoby kiepsko, same wiecie dlaczego - prawko i inne przygody z tym związane

Jeśli chodzi o zabawki "Smiki" to mamy traktorek ze zwierzątkami. Na allegro są droższe niż w Smyku. Wykonane są bardzo porządnie. Nie mają ostrych krawędzi. Oliwce podobają się zwierzątka już potrafi je odkładać na odpowiednie miejsca.
my chyba mamy ten sam traktorek tylko że ja kuplam na allegro używay i razem z przesylką zaplacilam 32zl a w smuku taki sam widzialam za 70zl
Ola bardzo lubi się nimbawić a Matuś to jak narazie żuca tymi zwierzątkami i panem Macdonaldem chyba podoba mu się ten odglos jak uderza o podlogę:baffled:a ja za karzdym razem jak on chce rzucić np. świnką to mu tlumacze że nie wolno bo świnka będzie plakać i powoli zaczyna dzialać to moje tlumaczenie:tak:

ja wczesniej zawsze lubilam miec wszystko z gory zaplanowane, kupione i z glowy.
jednak po 7 wspolnych latach z P udzielilo mi sie od niego, ze wszystko na ostatnia chiwle, bo przeciez sie zdazy:baffled:
ja też zawsze wole mieć wszystko prędzej kupione ,zalatwione i wogóle ale przy D to się nie da i oczywiście dopiero jutro rano jedzsiemy kupić dzieciom prezenty na Mikołaja:angry::wściekła/y:

Współczuję jutrzejszych zakupów. Na szybko też trudno coś fajnego wymyślić. Do tego te kolejki. Ja generalnie wole jechać jak jest mniej ludzi i obsługa może mi pomóc. Jak byłam ostatnio w Cocodrillo w niedzielę to nie mogłam się doprosić obsługi.

i to jeszcze musimy jechać z dziećmi i rano żeby zdążyć na kolędę a ksiądz jakoś od 10 zaczyna chodzić a u nas gdzieś tak będzie ok11.30:wściekła/y::-(

z moim D to napewno zdążymy bo on nielubi chodzenia po sklepach i zawsze trzeba szybko szybko:wściekła/y:ale część prezentu już mamy bo kupilam ostatnio tą ciuchcię z fisher price(używaną ale w bardzo dobrym stanie) i schowalam przed dziećmi więc będzie na Mikolaja dokupię jeszcze jakieś slodycze jeszcze jedną zabawkę no i jakies tam pierdoły i worek Mikołaja napewno nie będzie pusty:-p

Ja chyba namówię S po wypłacie na jeszcze 1 wypad do Poznania. Przed samiutkim Poznaniem jest fajna i tania hurtownia zabawek. Tylko nie wiem co z tego wyjdzie,bo S nigdy nie ma w domu:no:

reklama
Do góry