reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Jezeli chodzi o nauke chodzenia to ten pierwszy tez moze do tego sluzyc (raczka jest regulowana) no ale nie mozna go przerobic na rowerek...
Mojemu W podoba sie taki
NEW 8W1 ROWEREK JEŹDZIK ŚWIATŁA !GUMOWE KOŁA! (355242998) - Aukcje internetowe Allegro
ale cena dosc wysoka no i nie wiem czy Zuzka nie jest na to za mala (jest od 10 miesiaca) ale W mowi ze ma dobre kola a my chcielibysmy wykorzystywac ten jezdzik-rowerek glownie na polu/dworze
Mojemu W podoba sie taki
NEW 8W1 ROWEREK JEŹDZIK ŚWIATŁA !GUMOWE KOŁA! (355242998) - Aukcje internetowe Allegro
ale cena dosc wysoka no i nie wiem czy Zuzka nie jest na to za mala (jest od 10 miesiaca) ale W mowi ze ma dobre kola a my chcielibysmy wykorzystywac ten jezdzik-rowerek glownie na polu/dworze
luandzia1
Entuzjast(k)a
ja Wam powiem kochane że w tej cenie to i jedno i drugie powinno być super
Chyba nie zawsz niektore zabawki Zuzki sporo kosztowaly i nie chce sie nimi bawic a np opakowanie po husteczkach ,pusta butelke uwielbia
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nie powiem,bo bajerancki jest ten pojazd. Jak dla mnie to za dużo plastikowych części. Wiem co dziecko może zrobić z takim rowerkiem i nie dałabym tyle kasy. My mamy taki normalny rowerek(kiedyś wklejałam fotkę) i on ma metalowe ramy. Matysa kuzyn (3lata) też ma taki (dostał na roczek) i już 3 razy był spawany,bo nie wytrzymuje Mikołaja szaleństw. A co będzie z takim mocno plastikowym?Jezeli chodzi o nauke chodzenia to ten pierwszy tez moze do tego sluzyc (raczka jest regulowana) no ale nie mozna go przerobic na rowerek...
Mojemu W podoba sie taki
luandzia1
Entuzjast(k)a
Musze to jeszcze przemyslec z W wlasciwie mielismy kupic jej zwykly jezdzik ....i tak chybe bedzie najlepiej a jak bedzie starsza to mozna jej kupic rowerek z prawdziwego zdarzenia.
Mojaj mama chce kupic na dzien dziecka Zuzi jezdzik i zastanawiam sie wlasnie ktory wybrac :
NOWY Chodzik - Jeździk - Bubble Go 2 BERCHET (345423378) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK i OD 4m-ca (351960943) - Aukcje internetowe Allegro
jak myslicie ktory bedzie lepszy ?
My mamy ten pierwszy i jestem bardzo zadowolona z niego a raczej Igor. Oczywiście też można obniżyć rączkę i może dzieciątko go uzywać jako chodzik-jeżdzik jest super w domku jak i na dworze (tak juz na dworze wypróbowany) pcha się go bardzo dobrze a i mały uśmiechnięty. Samochodzik ten jest bezpieczny ma pasy i dodatkowo tą plastikowa osłonkę którą możesz później usunąć jak dziecko jest starsze , a i ma jeszcze daszek przeciw słoneczny na zbliżające się lato na pewno się przyda. Mogę Ci z czystym sercem go polecić ale wybór należy do Ciebie.
Wiem że taki sam ma też Mała-gorztka i Klavell moze i one coś Ci podpowiedzą.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Dzieki Nuska a mozesz mi napisac jakie ten jezdzik ma kola -plastikowe?
Tak ale ogólnie to porządne autko.Dzieki Nuska a mozesz mi napisac jakie ten jezdzik ma kola -plastikowe?
A my mamy dokładnie takie Jeździk
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Podziel się: