reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Jezeli chodzi o nauke chodzenia to ten pierwszy tez moze do tego sluzyc (raczka jest regulowana) no ale nie mozna go przerobic na rowerek...
Mojemu W podoba sie taki
NEW 8W1 ROWEREK JEŹDZIK ŚWIATŁA !GUMOWE KOŁA! (355242998) - Aukcje internetowe Allegro

ale cena dosc wysoka no i nie wiem czy Zuzka nie jest na to za mala (jest od 10 miesiaca) ale W mowi ze ma dobre kola a my chcielibysmy wykorzystywac ten jezdzik-rowerek glownie na polu/dworze

luandzia chyba mam taki sam gust jak Twój W bo mi tez sie on najbardziej podoba- ale cena zgroza ale jak Was stać:-):-)

Jezeli chodzi o nauke chodzenia to ten pierwszy tez moze do tego sluzyc (raczka jest regulowana) no ale nie mozna go przerobic na rowerek...
Mojemu W podoba sie taki
NEW 8W1 ROWEREK JEŹDZIK ŚWIATŁA !GUMOWE KOŁA! (355242998) - Aukcje internetowe Allegro

ale cena dosc wysoka no i nie wiem czy Zuzka nie jest na to za mala (jest od 10 miesiaca) ale W mowi ze ma dobre kola a my chcielibysmy wykorzystywac ten jezdzik-rowerek glownie na polu/dworze
Nie powiem,bo bajerancki jest ten pojazd. Jak dla mnie to za dużo plastikowych części. Wiem co dziecko może zrobić z takim rowerkiem i nie dałabym tyle kasy. My mamy taki normalny rowerek(kiedyś wklejałam fotkę) i on ma metalowe ramy. Matysa kuzyn (3lata) też ma taki (dostał na roczek) i już 3 razy był spawany,bo nie wytrzymuje Mikołaja szaleństw. A co będzie z takim mocno plastikowym?

Musze to jeszcze przemyslec z W wlasciwie mielismy kupic jej zwykly jezdzik ....i tak chybe bedzie najlepiej a jak bedzie starsza to mozna jej kupic rowerek z prawdziwego zdarzenia.

Mojaj mama chce kupic na dzien dziecka Zuzi jezdzik i zastanawiam sie wlasnie ktory wybrac :

NOWY Chodzik - Jeździk - Bubble Go 2 BERCHET (345423378) - Aukcje internetowe Allegro

czy taki
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK i OD 4m-ca (351960943) - Aukcje internetowe Allegro

jak myslicie ktory bedzie lepszy ?

My mamy ten pierwszy i jestem bardzo zadowolona z niego a raczej Igor. Oczywiście też można obniżyć rączkę i może dzieciątko go uzywać jako chodzik-jeżdzik jest super w domku jak i na dworze (tak juz na dworze wypróbowany) pcha się go bardzo dobrze a i mały uśmiechnięty. Samochodzik ten jest bezpieczny ma pasy i dodatkowo tą plastikowa osłonkę którą możesz później usunąć jak dziecko jest starsze , a i ma jeszcze daszek przeciw słoneczny na zbliżające się lato na pewno się przyda. Mogę Ci z czystym sercem go polecić ale wybór należy do Ciebie.
Wiem że taki sam ma też Mała-gorztka i Klavell moze i one coś Ci podpowiedzą.

reklama
Do góry