reklama
izabela352
Fanka BB :)
a co chcesz od tego body, bo niedowidze?Nie patrzcie na body bo to po córce, nie robię go na pedała.
rózowea co chcesz od tego body, bo niedowidze?
a co chcesz od tego body, bo niedowidze?
I było trzeba nie pisać że różowe bo ja też nie widzę i bym nie wiedziała gdybyś nie napisałarózowe
A widać że mały zadowolony z zabawki słodki uśmieszek ma.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Mojaj mama chce kupic na dzien dziecka Zuzi jezdzik i zastanawiam sie wlasnie ktory wybrac :
NOWY Chodzik - Jeździk - Bubble Go 2 BERCHET (345423378) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK i OD 4m-ca (351960943) - Aukcje internetowe Allegro
jak myslicie ktory bedzie lepszy ?
NOWY Chodzik - Jeździk - Bubble Go 2 BERCHET (345423378) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK i OD 4m-ca (351960943) - Aukcje internetowe Allegro
jak myslicie ktory bedzie lepszy ?
luandzia1
Entuzjast(k)a
Sama nie wiem w tym pierwszym siedzisko wyglada solidniej a takie cos do pchania to ona juz ma...
no jak juz Hruda napisala - ja jestem za tym drugim.
A pochwale sie zakupem - kupilam (wreszcie) Staskowi krzeselko do karmienia. Po godzinach buszowania na allegro i ogladaniu wypasionych krzesełek z roznymi funkacjami kupiłam... takie białe plastikowe w Ikei No poki co jestem zadowolona, jest stabilne, leciutkie, łatwo zachowac czystosc i po zlozeniu zajmuje malo miejsca.
A pochwale sie zakupem - kupilam (wreszcie) Staskowi krzeselko do karmienia. Po godzinach buszowania na allegro i ogladaniu wypasionych krzesełek z roznymi funkacjami kupiłam... takie białe plastikowe w Ikei No poki co jestem zadowolona, jest stabilne, leciutkie, łatwo zachowac czystosc i po zlozeniu zajmuje malo miejsca.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Szkoda ze nie moge zobaczyc ich na "zywo":-( przez internet trudno ocenic...
Podziel się: