Nie zgodze sie z Tobą Majandra. Moj Stasiek rano ma bardzo dobry humor jak sie obudzi i potrafi sie sam zając w łózeczku z pół godziny gaworząc i bawiąc się takim "busy bear" ktory ma przyczepiony do łózeczka. Tak samo mam zamiar wykorzystywac krzeselko do karmienia np w sytuacji gdzy trzeba cos ugotowac w kuchni, posadze raczkującego wtedy Staska do krzesełka, jest uziemiony, ale mnie widzi i mozemy sobie pogadac, a ja moge sie czyms zająć. Wtedy takie zabawki do krzesełka mają swoje zastosowanie.
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
dokładnie Carioca, chyba majandra ma dużo cierpliwości i czasu dla swojego smyka, a dzieci mojego brata kiepsko jadają jak im się nie da czegoś do zabawy co odwraca ich uwagę od tego że nie chcą jeść i wtedy jak robociki otwierają usteczka
H
Harsharani
Gość
czy ja wiem? rozumiem Majandra, tez planowalam sobie, ze nie bedzie tego typu zabawek, ale zauwazylam ze Olafowi jest zwyczajnie wygodnie w krzeselku...
No i nie zamierzam wlasnie podawac w czasie jedzenia zabawek, tylko po...
A co do lozeczka, to normalka u mnie, bo Olo uwielbia lezec i cos sobie smyrac. Poki co nie widze, zeby mial z tego powodu problemy z identyfikacja lozeczka jako obiektu do spania...
No i nie zamierzam wlasnie podawac w czasie jedzenia zabawek, tylko po...
A co do lozeczka, to normalka u mnie, bo Olo uwielbia lezec i cos sobie smyrac. Poki co nie widze, zeby mial z tego powodu problemy z identyfikacja lozeczka jako obiektu do spania...
tmadzik
Fanka BB :)
Dziewczyny mam dylemat, która zabawka jest lepsza?
Fisher Price cena
MUZYCZNY STOJAK STOLICZEK 3w1 Fisher Price od 0m+ (329173023) - Aukcje internetowe Allegro
Czy
Muzyczny Ocean Little Tikes
LITTLE TIKES Muzyczny ocean 3w1 Interaktywny Super (328617486) - Aukcje internetowe Allegro
Mam dylemat
Fisher Price cena
MUZYCZNY STOJAK STOLICZEK 3w1 Fisher Price od 0m+ (329173023) - Aukcje internetowe Allegro
Czy
Muzyczny Ocean Little Tikes
LITTLE TIKES Muzyczny ocean 3w1 Interaktywny Super (328617486) - Aukcje internetowe Allegro
Mam dylemat
Tmadzik- mnie sie bardziej podoba ten ocean bo mam chopla na punkcie rybek ostatnio...ale tak mysle ze, jesli to dla twojej Oliwki, to chyba na ta zabawke jest juz za duza...bo to raczej dla lezacych dzieciaczkow a nasze wrzesniatka niebawem zaczna sie przemieszczac i siadac...Stasiu ma podobna zabawke i powoli z niej wyrasta - nie interesuja go az tak jak 1-2 miesiace temu te wiszace grzechotki i muzyczka...woli sie przemieszcac wraz z nia
No to w takim razie cofam swojego posta..nie oblatana jestem w zabawkach. A moj Fisher to jakis przedpotopowy model i o stoliku? zapomnij hehCzy z Fishera można zrobić "stoliczek"?
Bo z Oceanu na pewno. I wtedy jest też dla siedzącego oraz stojącego dziecka.
A tak w ogole to chcialabym Stasiowi kupic cos do kapieli, jakies cudenko, zabawke...macie jakie opcje?
W poszukiwaniu piankowej maty znalazlam cos takiego czy o to chodzi?
MATA PIANKOWA, PUZZLE+ALFABET+CYFRY
no i przy okazji znalazlam taka super ksiazeczke piankowa książeczka KROKODYL! ...a moj jest zafascynowany ksiazeczkami czyli czyms co mozna wertowac, przekladac itp z cala pewnoscia nie czytac, jeszcze:-)
MATA PIANKOWA, PUZZLE+ALFABET+CYFRY
no i przy okazji znalazlam taka super ksiazeczke piankowa książeczka KROKODYL! ...a moj jest zafascynowany ksiazeczkami czyli czyms co mozna wertowac, przekladac itp z cala pewnoscia nie czytac, jeszcze:-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ostatnio też myślałam o takich puzlach ponieważ mam tylko panele. Ani kawałka chodniczka. Niedługo Matys zacznie siedzieć i raczkować więc pójdzie na podłogę. Zawsze trochę cieplej w dupsko. Muszę jeszcze spojrzeć jak wyglądają cenowo w sklepach.
Podziel się: