reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

dokładnie Carioca ja tez uważam że jak dają to się bierze i dziękuję bo jak się będzie grymasić to się już nic nie odstanie a czasem te rzeczy darowane są jednak przydatne
Wiki ma mało zabawek ma chyba ze 3 owe grzechotki, leżaczek fishera z pałąkiem i 3 grzechotkami karuzelkę matę po Szymku i 4 szmaciane zawieszki do tego i to tyle bo grzechotki po szymku to zostało nieiwele a po wyparzeniu to już straciły na uroku (parzłam bo mam psa i pewnie nie raz brał je do pyska) a tak ciocie i wójkowie to nie kupują za bardzo zabawek kupują ubranka i o zgrozo różowe a ja tak ne bardzo za tym kolorem ale to nic lepsze takie nowe niż wcale bo Wiki ma mnóstwo ubranek ale używanych po bracie i po kuzynkach ale do lekarza czy w odwiedziny to niektóre się nie nadają

reklama
Ja grymasze tylko tu troszke , mamie oczywiscie niczego nie mowie.A co do tych rozowych rzeczy to prawda Zuzka ma tez ich sporo , do tego stopnia ze W zabronil mi nawet ogladac ciuszki w tym kolorze.Jakis czas temu pojechalismy kupic kurteczke Zuzi i zeby nie byla rozowa to wybralismy chlopieca (byla typowo na chlopca zadna tam zielen czy cos takiego), wiec po jakims czasie dalismy ja w prezencie kuzynkowi malej (dodatkowo byla za duza...) .

Ja na razie nie kupuję nic. Praktycznie dopiero rozkręcił się z tym co ma,czyli wszelkie grzechotki,gryzaki,maskotki,piszczałki. Z następną zabawką jeszcze sie wstrzymam.

Ja na razie nie kupuję nic. Praktycznie dopiero rozkręcił się z tym co ma,czyli wszelkie grzechotki,gryzaki,maskotki,piszczałki. Z następną zabawką jeszcze sie wstrzymam.
U nas to samo...Stasiu zaznajamia sie powoli ze swoja gromadka grzechotek i przytulaskow i za kazdym razem jest bardzo podniecony na widok ktorejs mimo ze tyle razu juz sie nia bawil:-D:-p

ja myślę że jak nie masz wańki stańki to juz pożna się obejrzeć za taką zabawką i są fajne klocki fisher preis takie kwadraty czy kule a w srodku różne rzeczy i można tym potrząsać i wciskać i przekręcać no i względnie drogie

wanka wstanka - nie mam, ale to chyba dobry pomysl. Mysle o czyms z dzwiekem, widze ze go to bardzo interesuje. Dzis furrorę zrobiła książeczka :-D o siamochodach!

ja myślę że jak nie masz wańki stańki to juz pożna się obejrzeć za taką zabawką i są fajne klocki fisher preis takie kwadraty czy kule a w srodku różne rzeczy i można tym potrząsać i wciskać i przekręcać no i względnie drogie

Takie klocuszki dostanie od dziadka. Kiedyś wybraliśmy się razem do sklepu i pytał co jest fajne,a co nie.Rozeznanie robił.:-D:-D
A ta wańka to co to:confused:

Powiedzcie, macie jakieś specjalne pojemniki na pieluchy? Same wiecie jaki cudowny odorek się z nich unosi jak dziecko już więcej je... Zastanawiam się czy sobie czegoś nie sprawić.

reklama
Do góry